Osasuna-Atletico Madrid İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

17.06.2020 - 04:59

Osasuna-Atletico Madrid İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

La Liga’da 29’uncu hafta devam ediyor. 35 puanla 11’inci sırada yer alan Osasuna, 46 puanla 6’ncı sırada bulunan Atletico Madrid’i konuk ediyor. 

Osasuna Rakibe Göre Takımlar Kuruyor

Osasuna’da, uzun süreli sakatlığı olan Avila dışında önemli bir eksik yok. Real Sociedad karşısında, kaptanları Roberto Torres’i kullanmadılar. Sol açık Ruben Garcia da cezalıydı. Her iki oyuncunun da, Atletico karşısında iki kanatta yer alacağını söyleyebilirim. Forvette ise Enric Gallego’yu mutlaka görürüz. Osasuna, maç maç sistem değiştiren esnek bir takım. Teknik direktör Arrasate, eski takımı Real Sociedad karşısında taktiksel olarak önemli dersler verdi. 3-5-2 ile Sociedad’a karşı akıllıca bir kadro süren teknik adam istediğini de aldı. Osasuna kolay lokma değil demiştim, ama puan almalarını açıkcası beklemiyordum. Her maçlarında iyi oynayan bir Osasuna izledim. Atletico karşısında da, sonuna kadar mücadele eden ve Oblak’ı zorlayan bir takım göreceğimize eminim. 

Osasuna: Ruben; Nacho Vidal, David García, Aridane, Estupinan; Roberto Torres, Brasanac, Oier, Ruben García; Enric Gallego ve Adrian.

Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi İçin Vitesi Artırmalı

Atletico Madrid tarafına gelirsek, Bilbao maçını kazanabilirlerdi. Ev sahibine göre daha net pozisyonlara girdiler. Carrasco ve Arias’ın girdiği pozisyonlar, golle sonuçlanması gereken ataklardı. Bu maçta Carrasco ve Diego Costa dinlenebilir. Morata ve Felix’i forvet hattında izleyebiliriz. Atletico adına deplasmanların kolay geçtiğini söyleyemem. Kalelerini kapatmayı başaramadıkları için, aldıkları en iyi puan genelde 1 puan oldu. Bu maçta da çok üstün bir oyun oynayacaklarını düşünmüyorum. Ancak Osasuna kendi sahasında rakibin üzerine gitmeyi seven bir takım. Bu da arka tarafta boşluklar bırakmalarına neden oluyor. Granada, Real Madrid, Real Sociedad ve Bilbao gibi evinde yenildikleri maçlarda rakipler, hızlı ataklarla Osasuna’yı cezalandırmayı başarmıştı. Atletico gibi az pasla ceza sahasına gelebilen bir ekip de, Osasuna karşısında birden fazla gol bulabilir. 

Atlético: Oblak; Arias, Gimenez, Savic, Lodi; Koke, Llorente, Thomas, Saul; Joao Felix ve Morata/Diego Costa

Atletico Madrid, Sevilla ve Getafe’nin puan kayıplarından faydalanmalı. Atletico Madrid kazanır bahsini 1.67’den İddaa’dan deneyebilirsiniz. 

Yazan: Aylin Bermant