Premier Lig En Ucuz Nasıl İzlenir?

16.06.2020 - 16:56

Premier Lig En Ucuz Nasıl İzlenir?

Dünyanın en pahalı futbol ligi İngiltere Premier Ligi, Çarşamba günü (17 Haziran) oynanacak Aston Villa-Sheffield United ve Manchester City-Arsenal maçlarıyla geri dönüyor. Türkiye’de S Sport ve haftada bir maç olmak kaydıyla TRT Spor ekranlarından, dijitalde ise S Sport Plus üzerinden yayınlanacak olan Premier Lig’i astronomik miktarlar ödemeden izlemek mümkün. "Premier Lig en ucuz nasıl izlenir?", sorusunun cevabını sizler için aradık.

Televizyonda Uygun Fiyata Premier Lig İzlemek

S Sport, kendi uydu alıcısı olan bir kanal değil. Başka bir ifadeyle; S Sport’u izlemek için S Sport’a özel bir uydu alıcısı alamıyorsunuz. Digiturk, Tivibu, D-Smart, Kablo TV ve Turkcell TV+ üzerinden bu kanal izlenebiliyor. Bu da futbolseverlerin Premier Ligi farklı fiyatlardan izlemesine sebep olabiliyor. Peki, TV üzerinden en uygun fiyata Premier Lig nasıl izlenir?

İdman TV: “Aylık ücret ödemek istemiyorum ama Premier Lig izlemek istiyorum”, diyenler, uydularını birkaç işlemden geçirerek Azerspace uydusundan sinyal alabilir ve İdman TV’yi aylık ücret ödemeden izleyebilirler. “İdman TV nasıl izlenir?” sorusunun cevabını buradan ayrıntılı şekilde öğrenebilirsiniz.

Kablo TV: Çanak anten ile uğraşmak istemeyen ve “Daha uygun fiyata Premier Lig izlemenin yolu yok mu?”, diyenler ise Kablo TV’nin kampanyalarını inceleyebilirler. Aralık sonuna kadar 24 ay taahhütle aylık 12.99 TL’ye Premier Lig heyecanını yaşayabilirsiniz. 12 ay taahhütte ise aylık 15.99 TL ödemeniz gerekecek. Tüm platformlar hesaba katıldığında, Premier Ligi TV’de izlemenin en ucuz yolunun Kablo TV olduğunu söyleyebiliriz.

Dijital Platformlarda Premier Lig

Birçok kanalın kendine özel içeriği de olduğu için sadece Premier Lig paketi bulunmuyor. Bu da TV’de en ucuz Premier Lig paketinin Kablo TV’de olmasını sağlıyor. Öte yandan dijital platformlarda fiyatlar çok daha uygun. Turkcell TV Plus, Vodafone TV, beIN Connect, D-Smart Go, Tivibu Go, S Sport Plus gibi platformlardan izlenebilen Premier Lig için en uygun iki platform şunlar:

Vodafone TV: Son dönemin en popüler dijital platformlarından biri olan Vodafone TV, full paketinde S Sport’a yer veriyor. S Sport’u, dolayısıyla Premier Lig’i izlemek isteyenler, aylık 9.90 TL vererek Vodafone TV’nin sahibi olabilirler. Zaman zaman özel kampanyalarla hattını Vodafone’a taşıyanlara Vodafone TV hediye eden şirket, Premier Lig’i mobil, tablet ve bilgisayardan izlemek isteyenler için oldukça uygun bir fiyat belirlemiş durumda.

S Sport Plus: “Ben sadece Premier Lig’de S Sport’tan verilen maçları değil, aynı saatte olan diğer maçları da izlemek istiyorum” diyorsanız adresiniz S Sport Plus olmalı. Aylık 17.99 TL olan S Sport Plus’ın kampanyalarının sayısı son dönemde arttı. Yıllık tek çekim ile aylık 13.33 TL’ye Premier Lig heyecanını yaşayabiliyorsunuz. Bunun yanında 1 ay ödeyip, 3 ay boyunca S Sport Plus üyesi olup, Premier Lig maçlarını astronomik bir miktar ödemeden izleyebilirsiniz.

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.