TRT Spor’un Bundesliga 32’nci Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maç Belli Oldu

14.06.2020 - 22:24

TRT Spor’un Bundesliga 32’nci Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga’dan keyifli maçları şifresiz olarak ekranlara taşıyan TRT Spor’un hafta içi seansında yayınlayacağı mücadele belli oldu. Almanya Bundesliga 32’nci haftasında Freiburg-Hertha Berlin maçı, 16 Haziran Salı günü 21.30’dan itibaren TRT Spor’dan şifresiz olarak yayınlanacak.

Sona doğru yaklaşılan Almanya Bundesliga’da hafta içi seansıyla heyecan devam ediyor. Birbirinden keyifli geçmeye aday olan 32’nci hafta mücadelelerinden biri, her hafta olduğu gibi TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. TRT Spor’un bu hafta ekranlara getireceği mücadele, Freiburg-Hertha Berlin oldu.

Freiburg Hafta Sonu 2-0’dan Geri Döndü

Cumartesi günü Wolfsburg deplasmanına çıkan Freiburg, maça çok kötü başladı. İlk dakikalarda Wolfsburg ataklarına engel olamayan Freiburg, peş peşe yediği iki golle 2-0 geriye düştü. Bu baskıda Wolfsburg’un attığı bir gol VAR incelemesinin ardından Wolfsburg lehine penaltı vuruşuna dönüşürken, bir gol de elle oynama gerekçesiyle iptal edildi.

İlk yarı tam 2-0 bitiyor diye düşünülürken Freiburg’u umutlandıran gol Holer’in kafasından geldi. Devre arasına umutlu giren Freiburg, ikinci yarının başında bulduğu golle maçtan 1 puanı kurtardı. Skoru 2-0’dan 2-2’ye getiren Freiburg, kalan üç haftada Avrupa Ligi ihtimalini sonuna kadar zorlayacak.

Hertha Berlin 10 Kişi Kaldıktan Sonra Dağıldı

30’uncu haftada Borussia Dortmund’a mağlup olan Hertha Berlin, Labbadia yönetimindeki ilk mağlubiyetini almıştı. Mağlubiyetin yaralarını sarmak için Frankfurt karşısına çıkan Hertha Berlin sahadan 4-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Mücadeleye iyi başlayamayan Hertha Berlin, iyi oynamamasına rağmen Piatek’in golüyle 1-0 öne geçti. Devre arasına girilirken Boyata’nın Bas Dost’u indirmesi sonucunda 10 kişi kalan Hertha Berlin, ikinci yarıda rakibine karşı direnemedi ve sahadan 4-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Üst üste alınan iki mağlubiyet de Hertha Berlin için sezonun artık noktalanması anlamına geldi. Zira Hertha Berlin, kalan üç hafta öncesinde Avrupa Ligi hattından 8 puan, küme düşme hattından da 10 puan uzakta.

Mücadele Salı Günü 21.30’da

Sona gelinen Almanya Bundesliga’da 32’nci haftada karşı karşıya gelecek olan Freiburg ile Hertha Berlin arasındaki mücadele, 16 Haziran Salı günü 21.30’da başlayacak. Bu keyifli mücadeleyi TRT Spor ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.