22 Mayıs 2021 - Cumartesi

21:00
SamsunsporSamsunspor
VS
AltınorduAltınordu
Spor Toto 1. Lig Play-Off
FutbolFutbol

22 Mayıs 2021 Samsunspor vs Altınordu maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Samsunspor ile Altınordu, Spor Toto 1. Lig Play-Off Yarı Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Samsunspor – Altınordu, Spor Toto 1. Lig Play-Off Yarı Final maçı, 22-05-2021 Cumartesi günü TRT Spor, Bein Sports 1, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 21:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


22-05-2021 Samsunspor vs Altınordu Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Samsunspor ile Altınordu arasındaki Spor Toto 1. Lig Play-Off maçı, TRT Spor, Bein Sports 1 kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Samsunspor-Altınordu Maçı TRT Spor Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor, Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85, Turkcell TV+ 70 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Samsunspor-Altınordu Maçı Bein Sports 1 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

Bein Sports 1, Digiturk 77, Kablo TV 232 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Samsunspor-Altınordu Maçı Hangi Gün?

Samsunspor-Altınordu Maçı, 22 Mayıs Cumartesi günü oynanacak.

Samsunspor-Altınordu Maçı Saat Kaçta?

Samsunspor-Altınordu Maçı, saat 21:00 başlayacak.

Samsunspor-Altınordu Maçı Nerede Oynanacak?

Samsunspor ve Altınordu, karşı karşıya geleceği Spor Toto 1. Lig Play-Off Yarı Final maçı, Samsun 19 Mayıs Satdyumu'da, Samsun Stadyumu'nda oynanacak.