Uğur Karakullukçu VOLE’den Ayrıldı

23.05.2024 - 23:26

Uğur Karakullukçu VOLE’den Ayrıldı

Başarılı yorumcu Uğur Karakullukçu VOLE’den ayrıldı. Yeni sezonda Vole YouTube kanalında yer almayacağını açıklayan Karakullukçu, kendi YouTube kanalında yayınlar yapacağını takipçileriyle paylaştı. 

Yaklaşık 6 yıldır VOLE ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkan Uğur Karakullukçu, VOLE’ye veda ettiğini duyurdu. Çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Karakullukçu, kendi YouTube kanalında futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Tüm Çalışma Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim

Uğur Karakullukçu VOLE’den ayrıldığını Twitter hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Başarılı yorumcu tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederken, yeni sezonda Karakullukcu YouTube kanalında izleyicilerin karşısına çıkacağını açıkladı. Uğur Karakullukçu’nun yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

An itibariyle Vole'deki son çekimimizi yaptık... 6 yıldan uzun süredir güzel işler yaptığımız, dijital spor yayıncılığının temellerini attığımız Vole'de dostum olarak gördüğüm Sinan Aras ve Tolga Kabataş başta olmak üzere müdürüm Onur Tuğrul'a, yorumcu arkadaşlarıma ve büyüklerime, emekleriyle bize çalışma imkanı tanıyan tüm çalışma arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum.
Karakullukcu kanalında yapacağımız yeni içeriklerde ve yeni projelerde görüşmek üzere...


Uğur Karakullukçu Kimdir?

1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Uğur Karakullukçu, futbol yorumlarıyla dikkat çekiyor. Başarılı yorumcu, 2008 yılında futbol üzerine blog yazamaya başlamış ve 2009 yılında Yenilsen de Yensen de programına katılmıştı. Aynı yıl Galatasaray TV’de Yalnız Futbol programında yorumculuk yapan Karakullukçu, daha sonrasında Lig Radyo’da görev aldı.

2012 yılında Hayatım Futbol dergisini çıkaran ekipte yer alan Karakullukçu, daha sonrasında TRT Haber ve Eurosport kanallarında görev yaptı.

Uğur Karakullukçu’nun biraz daha popüler olmasını sağlayan kanal ise A Spor’du. Burada yaklaşık 5 yıl görev yapan Karakullukçu, daha sonrasında Haber Global’de yorumlarını paylaştı. 6 yıldır VOLE ekranlarında sporseverlerin karşısına çıkan Uğur Karakullukçu, bundan böyle kendi YouTube kanalında yayınlara imza atacak. Kısa Paslar YouTube kanalında da yayınlar yapan Karakullukçu’nun farklı bir kanalla anlaşıp anlaşmayacağı henüz bilinmiyor.