TFF 3’üncü Lig Play-off Final Maçları A Spor’da

23.05.2024 - 22:59

TFF 3’üncü Lig Play-off Final Maçları A Spor’da

TFF 3’üncü Lig play-off final maçları A Spor’da. Cumartesi ve Pazar günü oynanacak iki finalle TFF 2’nci Lig'e yükselen ekipler belli olacak. Bu iki final mücadelesi de A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

TFF 3’üncü Lig’de sezonun son iki maçı oynanacak. Önce İstanbul’da 52 Orduspor ile Elazığspor kozlarını paylaşacak. Cumartesi 19.00’daki bu finalin ardından Pazar 16.00’da Erbaaspor ile Muşspor Eskişehir’de karşı karşıya gelecek. İki mücadele de A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

A Spor’un yayın akışını açıklaması “TFF 3’üncü Lig play-off final maçları hangi kanalda? 52 Orduspor-Elazığspor şifresiz mi? Erbaaspor-Muşspor A Spor’da mı?” gibi soruların yanıt bulmasını sağladı.

Elazığspor TFF 2’nci Lig’e Dönmek İstiyor

Bir dönem Süper Lig’de de mücadele eden Elazığspor, normal sezonu Batman Petrolspor’un ardından ikinci sırada tamamladı. Oynadığı iyi oyunla dikkat çeken Elazığspor, play-offlara yarı final aşamasından dahil oldu ve Efeler 09’u iki maçta da yenerek adını finale yazdırdı.

52 Orduspor ise daha zorlu bir yoldan finale yükseldi. Yaklaşık 20 gündür play-off maçları oynayan 52 Orduspor, yarı finalde Aliağa’yı penaltılar sonucunda mağlup etmeyi başardı. 

52 Orduspor ile Elazığspor TFF 2’nci Lige yükselmek için kozlarını paylaşıyor. İstanbul’daki bu keyifli mücadele, Cumartesi 19.00’da A Spor’da.


TFF 2’nci Lig’e Yükselen Son Takım Pazar Günü Belli Oluyor

TFF 2’nci Lige yükselen son ekip ise Pazar günü oynanacak karşılaşmanın ardından belli oluyor. Karaköprü’nün ardından normal sezonu ikinci sırada tamamlayan ve play-off aşamasına yarı finalden dahil olan Erbaaspor, Sebat Gençlikspor önünde beklenmedik bir zafer elde eden Muşspor ile karşılaşıyor. İki ekip de kazanarak önümüzdeki sezon TFF 2’nci Lig’de yer almak istiyor.

Erbaaspor ile Muşspor arasındaki TFF 3’üncü Lig play-off final maçını, Pazar 16.00’dan itibaren A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.