Euroleague Final Four Ateşi YouTube’da Yanıyor

24.05.2024 - 15:05

Euroleague Final Four Ateşi YouTube’da Yanıyor

Basketbolseverler, bu hafta sonu gerçekleşecek THY Euroleague Final Four’un heyecanına YouTube üzerinden canlı yayınlarla ortak olacak. 24-26 Mayıs tarihleri arasında, basketbol dünyasının gözleri Berlin’deki Uber Arena’ya çevrilecek ve 19’dan fazla etkinlik basketbol tutkunlarına aktarılacak. Euroleague YouTube kanalından birçok etkinlik izleyicilerle buluşacak.

Genç Yetenekler Sahne Alıyor

Etkinlikler, Perşembe günü Euroleague Adidas Next Generation Turnuvası ile başladı. Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri’nden gelen 18 yaş altı en iyi basketbol yeteneklerini bir araya getiren bu turnuva, Overtime Elite Ligi ile ilk kez Amerika temsilciliğini de kazanmış oldu.

Final Four Basın Toplantısı ve Özel Konuklar

Aynı günün ilerleyen saatlerinde, Final Four Açılış Basın Toplantısı gerçekleşti. Panathinaikos'dan Kostas Sloukas, Real Madrid’den Walter Tavares, Olympiacos'tan Kostas Papanikolaou ve Fenerbahçe Beko'dan Nigel Hayes-Davis gibi yıldızların yanı sıra dört şampiyon adayı takımın baş antrenörleri de toplantıda yer aldı. 

Joe Arlauckas ile The Crossover Podcast’i

Perşembe günü ayrıca, Joe Arlauckas’ın sunumuyla The Crossover podcast’i, yarı final maçlarının uzman analizini sundu. Joe ve The Crossover, Cumartesi günü yarı final sonuçlarını değerlendirecek ve Pazar günkü şampiyonluk maçına dair öngörülerde de bulunacak. Özel konuklar da her iki gecede Joe’ya eşlik edecek.


YouTube Maç Önü Şovu Canlı Yayında

Cuma ve Pazar günleri gerçekleşecek maç günü canlı yayınları, YouTube maç önü şovu ile daha da renklenecek. Uber Arena’dan yayınlanacak bu yeni gösteri, Deniz Aksoy’un sunumuyla, iki kez şampiyon olmuş eski baş antrenör Dimitris Itoudis, Baskonia Vitoria-Gasteiz'in yıldızı Chima Moneke ve küresel basketbol etkileyicisi Leigh Ellis’in yanı sıra, saha muhabiri Dane Arlauckas’ı ağırlayacak.


Oyuncuların Bakış Açısı ve ANGT Finali

Yarı finaller ve şampiyonluk maçı boyunca, Jake Cohen ve Michael Roll’un ev sahipliğindeki The Player’s View, YouTube’da mevcut olacak. Tyrese Rice, Tibor Pleiss ve K. C. Rivers gibi konuklar, hafta sonu boyunca maçların oyun içi analizini ve taktiklerini sunacak.

Final Four'da her oyun sonrasında gerçekleşecek basın toplantısı ve Pazar günü gerçekleşecek Adidas Next Generation Turnuvası final maçı da YouTube üzerinden canlı yayınlanacak.