Euroleague Dörtlü Final 2024 Şifresiz Yayınla S Sport’ta

22.05.2024 - 22:33

Euroleague Dörtlü Final 2024 Şifresiz Yayınla S Sport’ta

THY Euroleague’de sezonun en büyüğü belli oluyor. Daha önce şifresiz yayınlanacağı açıklanan Euroleague dörtlü final 2024 S Sport’ta şifresiz izleyicilerle buluşuyor. 24-26 Mayıs tarihleri arasındaki organizasyonu S Sport’ta uyduya açık şekilde takip edebilirsiniz.

THY Euroleague’de yaklaşık 8 ay süren heyecanın sonuna gelindi. Sezonun en iyi dört ekibi şampiyon olmak için Berlin yolunu tuttu. Euroleague’de normal sezon S Sport Plus platformunda izleyicilerle buluştu. Dörtlü final de S Sport Plus ve S Sport’ta olacak. Ayrıca S Sport, maçların uyduya açık şifresiz yayınlanacağını duyurdu.

Berlin’de 24-26 Mayıs tarihlerinde oynanacak Euroleague Final Four’u S Sport’tan şifresiz izleyebilirsiniz. 

S Sport’un şifresiz yayın yapacağını açıklamasıyla “Euroleague dörtlü final hangi kanalda? Euroleague Final Four şifresiz mi? Fenerbahçe Beko-Panathinaikos yarı final maçı hangi kanalda?” gibi sorular yanıt buldu.

Euroleague Dörtlü Final Fikstürü Belli Oldu

S Sport’tan şifresiz yayınlanacak THY Euroleague dörtlü finalde fikstür belli oldu. 24 Mayıs Cuma günü yarı finaller oynanacak. Yarı finalleri kazanan ekipler adlarını Pazar günü oynanacak finale yazdıracak.

24 Mayıs
  • 19.00 Panathinaikos-Fenerbahçe Beko
  • 22.00 Real Madrid-Olympiakos
26 Mayıs
  • 19.00 Üçüncülük Maçı
  • 22.00 Final
S Sport şifresiz yayınla ilgili açıklamada da bulundu. S Sport şifresiz yayın frekans bilgileri de bu açıklamada paylaşıldı.

Turkish Airlines EuroLeague Final Four’daki tüm canlı maçlar S Sport’tan ‘ŞİFRESİZ’ olarak yayınlanacaktır. 
Karşılaşmaları bulunduğumuz platformlar ve uydudan herkese açık şekilde ulaştıracağız. 
S Sport'u uydudan ücretsiz izlemek için frekans bilgileri şu şekilde:
TP34 42E – 11853 MHz – Horizontal – SR: 25000 Ksym/s – FEC: ¾-DVB – S2


Çeyrek Final Serileri Nefes Kesti

THY Euroleague’de çeyrek final serileri nefes kesti. Normal sezonu lider tamamlayan Real Madrid, Baskonia’yı 3-0 ile geçerken geri kalan üç seri de son maça taşındı.

Euroleague çeyrek finallerinde Panahinaikos, Maccabi Tel Aviv’i 3-2 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Diğer çeyrek final müsabakalarında ise bir ilk yaşandı ve 5’inci maçı ilk kez bir deplasman ekibi kazandı. Önce temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Monaco’yu deplasmanda mağlup etti. Bu maçın ardından Olympiakos, Barcelona’yı geçerek yarı finaldeki yerini aldı.

RTÜK kuralları gereğince şifresiz yayınlanmak zorunda olan yarı finalleri ve Pazar günü oynanacak üçüncülük ve final maçlarını S Sport’tan şifresiz izleyebilirsiniz.