TV8,5 22-26 Mayıs Arasında Yayınlayacağı Maçları Duyurdu

22.05.2024 - 16:13

TV8,5 22-26 Mayıs Arasında Yayınlayacağı Maçları Duyurdu

Başarılı spor kanalı TV8,5, 22-26 Mayıs arasında yayınlayacağı maçları duyurdu. Her hafta dünyanın farklı bölgelerinden maçları yayın akışına alan TV8,5, bu hafta üç maçı programa dahil etti. Başarılı kanalın hafta sonu 1 maçı daha yayın akışına eklemesi bekleniyor.

Hollanda, Suudi Arabistan ve Yunanistan Ligi yayınlarıyla dikkat çeken TV8,5, 22-26 Mayıs arasında yayınlayacağı karşılaşmaları duyurdu. Her hafta olduğu gibi dünyanın dört bir yanından canlı yayınlara imza atacak TV8,5, şu an için üç maçı yayın akışına aldı.

TV8,5’un yayın akışını açıklamasıyla “Hollanda Ligi play-off maçları TV8,5’ta mı? Avrupa Ligi finali hangi kanalda?” gibi sorular yanıt buldu.

Avrupa Ligi Finaliyle Yayınlar Başlıyor

TV8,5, bu haftaki yayınlara Avrupa Ligi final maçıyla başlıyor. Atalanta ile Leverkusen arasındaki Avrupa Ligi final maçı, bugün 22.00’de TV8,5’ta.

Bu sezonun son bölümünde formunu yükselten ve İtalya Kupası’nda da finale yükselme başarısı gösteren Atalanta, Avrupa Ligi yarı finalinde Marsilya’yı geçmeyi başardı. Sezonu kupa ile tamamlamak isteyen Atalanta, Leverkusen engelini geçmeye çalışacak.

Leverkusen ise Bundesliga’da yenilgisiz şampiyon olarak dikkatleri üzerine çekti. Avrupa Ligi’nde de yenilgi yüzü görmeyen Leverkusen, aynı zamanda Almanya Kupası’nda da finalde. Sezonu üç kupa ile tamamlama ihtimali bulunan Leverkusen’in Atalanta karşısındaki sınavı, TV8,5’ta izleyicilerle buluşuyor.
                   
Atalanta-Leverkusen Finali      

Hollandan Ligi’nde Konferans Ligi Play-offları Başlıyor

Eredivisie’de 5-6-7-8’inci sırada ligi tamamlayan 4 ekip play-off oynuyor ve bir takım Konferans Ligi’ne katılmaya hak kazanıyor. Perşembe günü başlayacak bu keyifli mücadeleler, TV8,5 ekranlarında yayınlanıyor.

Perşembe günü 19.45’te Nec Nijmegen ile GA Eagles kozlarını paylaşıyor. Saatler 22.00’yi gösterdiğinde ise Utrecht ile Sparta Rotterdam karşı karşıya geliyor. İki mücadelenin kazananı adlarını finale yazdırıyor. Hafta sonu oynanacak final mücadelesinin de TV8,5 ekranlarından yayınlanması bekleniyor. TV8,5’un hafta sonu yayın akışını önümüzdeki günlerde paylaşacağı tahmin ediliyor.