Euroleague Final Four Heyecanı S Sport Plus’ta Katlanıyor

21.05.2024 - 18:21

Euroleague Final Four Heyecanı S Sport Plus’ta Katlanıyor

Berlin’de 24-26 Mayıs arasında düzenlenecek Euroleague Final Four heyecanı S Sport Plus’ta katlanıyor. Hafta boyunca özel röportajlar, maç önü ve maç sonu yayınlar S Sport Plus’ın Final Four özel kategorisinde sporseverleri bekliyor.

Euroleague’de yaklaşık 8 ay süren heyecanın sonuna gelindi. Bu maratonda son 4’e kalan takımlar, Cuma günü yarı final maçlarında sahne alıyor. Bu dev organizasyonda heyecan S Sport Plus’ta yaşanıyor.

Hafta boyunca özel röportajlar, basın toplantıları, idman önü ve sonu röportajları S Sport Plus’ta basketbolseverleri bekliyor. 

Final Four Özel Kategorisinde Yok Yok

Yayıncı S Sport Plus, Euroleague Final Four için özel hazırlık içinde. Başarılı kanal Final Four özel kategorisinde yer alanları şu şekilde paylaştı:

Hafta boyunca basın toplantıları, basın toplantısı sonrası özel röportajlar, takımların idman önü ve sonu röportajları ile maç önü ve maç sonu canlı yayınlarını kaçırmayın!
Canlı yayınlara ek olarak, Final Four’da eşleşen takımların sezon içinde birbirleriyle olan karşılaşmaları, sezonun öne çıkan maçları ve özetleri ile hafta boyunca özel röportajlar da Final Four Özel kategorisinde sizi bekliyor.
Euroleague Final Four S Sport Plus      

Yarı Finaller Cuma Günü Başlıyor

Euroleague’de yarı final maçları Cuma günü başlıyor. Önce temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Ergin Ataman’ın çalıştırdığı Panathinaikos ile kozlarını paylaşıyor. 19.00’daki bu mücadele S Sport Plus’tan naklen yayınlanıyor.

Aynı gün 22.00’de ise Real Madrid ile Olympiakos karşı karşıya geliyor. Bu maçın sonucunda finalistler belli oluyor ve Pazar günü de kazanan iki ekip şampiyonluk için kozlarını paylaşıyor.

Cuma ve Pazar günleri oynanacak tüm karşılaşmalar S Sport Plus’tan naklen yayınlanıyor. Öte yandan mücadelelerin RTÜK kuralları gereği şifresiz yayınlanması gerekiyor. Önümüzdeki günlerde Euroleague Final Four’u şifresiz yayınlayacak kanalın da belli olması bekleniyor.