Riccardo Calafiori’ye Röportaj Esnasında Kız Arkadaşından Sürpriz

21.05.2024 - 18:05

Riccardo Calafiori’ye Röportaj Esnasında Kız Arkadaşından Sürpriz

Bologna’nın başarılı savunma oyuncusu Riccardo Calafiori’ye röportaj esnasında kız arkadaşından sürpriz. Bologna ile Juventus arasındaki mücadelenin ardından İtalya’daki yayıncı DAZN’a röportaj veren Calafiori’ye kız arkadaşı eşlik etti.

İtalya Serie A’da 37’nci haftanın kapanış mücadelesinde Bologna ile Juventus karşı karşıya geldi. Mücadelede 3-0 öne geçen Bologna, skoru koruyamadı ve karşılaşma 3-3 sona erdi. Juventus’ta forma giyen milli oyuncu Kenan Yıldız’ın da gol attığı karşılaşmanın ardından maçta iki golle yıldızlaşan Calafiori, DAZN’da röportaj verdi. Röportaj esnasında Calafiori’ye kız arkadaşı eşlik etti.

DAZN O Anları Twitter’dan Paylaştı

İtalya’da Serie A’nın yayıncısı DAZN, o anları Twitter’dan paylaştı. DAZN’ın yaptığı paylaşım şu şekildeydi:


Riccardo Calafiori Kimdir?

Riccardo Calafiori, 19 Mayıs 2002 tarihinde İtalya’nın başkenti Roma’da doğmuş bir profesyonel futbolcudur. Şu anda Bologna FC takımında defans pozisyonunda forma giymektedir ve sol ayağını kullanmaktadır. Boyu 176 cm’dir.

Riccardo Calafiori, futbol kariyerine AS Roma altyapısında başlamış ve burada dikkat çekici performans sergilemiştir. 2021 yılında top toplayıcının Calafiori’ye topu sert atmasıyla gündeme gelen başarılı oyuncu, daha sonra sırasıyla Genoa GFC ve FC Basel 1893 takımlarında kiralık olarak oynamıştır. En son 31 Ağustos 2023 tarihinde Bologna FC’ye transfer olmuştur ve şu anki sözleşmesi 30 Haziran 2027’ye kadar devam etmektedir. Bu sezon Bologna ile dikkatleri çeken Calafiori’nin önümüzdeki sezon takımıyla Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermesi beklenmektedir.

Gösterdiği performansla dikkatleri çeken Calafiori, kariyer maçlarından birini Juventus’a karşı oynamıştır. Savunma hattında oynamasına rağmen Juventus’a 2 gol atan Calafiori’nin bu golleri 3 puan için yeterli olmamıştır.

3-3 sona eren Bologna-Juventus maçından sonra kamera karşısına geçen Calafiori, kız arkadaşının röportaja katılmasıyla gündeme gelmiştir.