CBC Sport 7-9 Mayıs Arasında Yayınlayacağı Maçları Açıkladı

06.05.2024 - 20:58

CBC Sport 7-9 Mayıs Arasında Yayınlayacağı Maçları Açıkladı

Azerbaycan kanalı CBC Sport, 7-9 Mayıs arasında yayınlayacağı maçları açıkladı. Her hafta Avrupa kupalarından birçok mücadeleyi ekranlara getiren CBC Sport, 7-10 Mayıs’ta 3 mücadeleyi naklen yayınlayacak. 

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde finalistler hafta içi oynanacak maçlarla belli oluyor. Azerbaycan’da bu karşılaşmaların yayıncısı CBC Sport, hafta içi üç karşılaşmayı ekranlara getireceğini duyurdu. 

CBC Sport’un yayın akışını açıklamasıyla “Real Madrid-Bayern Münih şifresiz mi? PSG-Dortmund maçı hangi kanalda? Club Brugge-Fiorentina maçını nasıl izleyebilirim?” gibi sorular cevap buldu.

Şampiyonlar Ligi’nde Finalistler CBC Sport’ta Belli Oluyor

Sezon başından bu yana Şampiyonlar Ligi maçlarını ekranlara getiren CBC Sport, 7-8 Mayıs tarihlerinde yarı final rövanş maçlarını naklen yayınlanıyor.

Salı günü 22.00’de Almanya’dan dezavantajlı skorla dönen PSG ile avantajını korumak isteyen Dortmund, bu kez Paris’te karşı karşıya geliyor. 1-0’ın rövanşında iki takımın hedefi de finale yükselmek. PSG ile Dortmund arasındaki bu keyifli mücadeleyi, CBC Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

Çarşamba günü ise ilk maçı nefesleri kesen Real Madrid-Bayern Münih mücadelesinin rövanşı futbolseverlerle buluşuyor. 2-2’nin rövanşında iki takımın da hedefi finale yükselmek. Madrid’deki bu keyifli müsabakayı, Çarşamba 22.00’den itibaren CBC Sport ekranlarından takip edebilirsiniz.              

Şampiyonlar Ligi Yarı Final Rövanş Maçları      

Avrupa Ligi’nde Tek Maç CBC Sport’ta

Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi dışından sadece bir karşılaşmayı ekranlara getiren CBC Sport, bu hafta da geleneği bozmadı ve tek mücadeleyi yayın akışına aldı.

Geçtiğimiz hafta Avrupa Ligi’nden Roma-Leverkusen maçını yayın akışına alan kanal, bu hafta diğer yarı finali ekranlara getirmeye karar verdi.

CBC Sport’un yayın akışında Atalanta ile Marsilya arasında oynanacak Avrupa Ligi yarı final rövanş maçı yer alıyor. Sezonun son bölümünde formunu artıran Atalanta ile bu sezon teknik direktör değişiklikleriyle bir türlü istikrar yakalayamayan Marsilya kozlarını İtalya’da paylaşıyor. Fransa’da 1-1 berabere kalan iki ekibin final için karşılaşacağı bu mücadele, Perşembe 22.00’de CBC Sport’ta.