BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Monaco-Fenerbahçe Beko 8 Mayıs S SPORT LİNK

08.05.2024 - 19:18

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Monaco-Fenerbahçe Beko 8 Mayıs S SPORT LİNK

Eurolig’deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, play-off serisi beşinci maçında deplasmanda Monaco ile karşılaşıyor. Türkiye saati ile 20.00’de başlayacak olan maçtan önce dikkat çeken aramalar şu şekilde sıralanıyor: Fenerbahçe Beko maçı izle, Monaco maçı izle, Monaco Fenerbahçe Beko canlı izle, Monaco Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Monaco Fenerbahçe Beko maç izle, Monaco Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça dair güncel gelişmeler ve canlı yayın detaylarını sizler için derledik.

MONACO-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

monaco fenerbahçe

Monaco–Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Monaco-Fenerbahçe Beko Maç İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun Fransa deplasmanındaki zorlu randevusu Eurolig’in resmi yayıncısı S Sport’ta olacak.

Monaco-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Beko ve Monaco arasındaki maçta ev sahibi takım bir adım önde gösteriliyor. Maça dair canlı istatistikler için FB TV yayınını takip edebilirsiniz.

MONACO-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Ev Sahibi Avantajını Kaptırdı

 ülker arena

Fenerbahçe Beko, Monaco serisinde hatırlanacağı üzere deplasmanda bir maç çalarak ev sahibi avantajını eline geçirmişti. İkinci maçta ise son çeyreğine 9 sayı ile önde girdiği maçı rakibine teslim etmişti. İstanbul’da oynanan ilk maçta ise temsilcimiz harika bir oyunla rakibini 11 sayılık farkla yenmişti. Son maçta ise savunma ağırlıklı geçen oyunda kazanan taraf ne yazık ki Monaco oldu. Bu yenilgi nedeniyle ekibimiz ev sahibi avantajını tekrar rakibine kaptırdı. Oyunu 62-65 kaybeden ekibimiz, turu Fransa’ya bırakmış oldu. Georgios Papagiannis, takımda en iyi performansı gösteren oyuncu oldu. Hücumda iki takımın da tıkandığı maçta istediğimiz oyun akışını bir türlü ortaya koyamadık.

Motley’in Durumu Kritik

 saras

2-2 devam eden seride tam anlamıyla bir final maçına tanıklık edeceğiz. Fenerbahçe Beko’nun en önemli oyuncularından biri olan Motley, play-off maçlarında şu ana dek hiç süre alamadı. Bu maçta artık oyuncunun süre alması bekleniyor. Saras daha önceki maçlarda oyuncu ile alakalı olarak risk almadı.  Öte yandan genç oyuncu Yiğit Hamza Mestoğlu kesin olarak kadroda olamayacak. Bu arada Eurolig’de oynanan 4 play-off maçının 3 tanesi, final aşamasına taşındı. Şu ana dek sadece Real’in final four'da olacağı kesinleşti.

Monaco İstanbul’dan Galibiyetle Döndü

 monaco fenerbahçe beko

Fransa temsilcisi Monaco, İstanbul’da en az bir maç kazanmak zorundaydı. Avrupa’nın en zorlu salon atmosferlerinden biri olan Ülker Arena’da bunu başardılar. İlk İstanbul maçında etkisiz kalsalar da serinin 4’üncü maçında çok iyi savunma yaptılar. Serinin genelini kötü oynamasına rağmen Mike James, büyük anlarda ne kadar etkili olabildiğini net şekilde kanıtladı. Okobo takımı adına toplamda 13 sayılık bir katkı sağladı. James ise maçı 10 sayı ile tamamladı ancak hatırlanacağı üzere oyunun en kritik anında 3’lük atışta başarılı olmuştu. Spor Ekranı olarak bu maçta ekibimize başarılar diliyoruz.