BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Konyaspor Fenerbahçe 6 Mayıs BEIN LİNK

06.05.2024 - 18:37

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Konyaspor Fenerbahçe 6 Mayıs BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’de lideri yakından takip eden Fenerbahçe, bu akşam Konya deplasmanında galibiyet arayacak. Saat 20.00’de futbol severleri ekrana bağlayacak olan kritik maç öncesinde öne çıkan aramalar şöyle: Konyaspor maçı izle, Konyaspor Fenerbahçe canlı izle, Konyaspor Fenerbahçe canlı maç izle, Konyaspor Fenerbahçe maç izle, Konyaspor Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı ayrıcalığıyla canlı yayın bilgilerini inceleyebilirsiniz.

KONYASPOR-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

konyaspor fenerbahçe

Konyaspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki 

Konyaspor-Fenerbahçe Maç İzleme Linki Fenerbahçe’nin Konyaspor deplasmanındaki maçını ligin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 üzerinden izleyebilirsiniz.

Konyaspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe ve Konyaspor arasındaki zorlu randevuya Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maç istatistiklerini aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.

KONYAASPOR-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

KONYASPOR FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe 3 Puana Odaklandı

 ismail kartal

Fenerbahçe için artık sadece 4 haftalık bir lig serüveni kaldı. Ligin en heyecanlı kısmında Galatasaray’dan beklenen puan kayıpları gelmedi. Bu nedenle puan farkı 4’ün aşağısına düşemedi. Derbi öncesinde Fenerbahçe rakibinin en az 1 maçta puan kaybetmesini umut ediyordu fakat Galatasaray şu ana dek çok etkili oynuyor. Maçlarını farklı kazanmaya başlayan sarı kırmızılı ekip, maç farkıyla 7 puan öne geçti. Fenerbahçe’nin konsantrasyonu dünkü maçtan sonra bir nebze düşmüş olabilir. Bunun sonuçlarını bu akşam daha net şekilde gözlemleme şansımız olacaktır. Fenerbahçe geçen hafta oynanan derbide Batshuayi ve İrfan’ın golleriyle sonuca gitti.

Bonucci Kadroda Yok

 fenerbahçe kamp

Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında kazanarak puan farkını 3’e düşürmek istiyor. Bu maçtan sonra Fenerbahçe iç sahada Kayserispor ile karşılaşacak. Sonra ise Galatasaray ve İstanbulspor ile kozlarını paylaşacak. Aslında Galatasaray’ın olası bir puan kaybı, derbi atmosferini bir anda değiştirebilir ancak şu anda takımda o yönde bir hava görünmüyor. Bu arada deplasman ekibinde İsmail Kartal Bonucci’yi kadroya dahil etmedi. Aynı şekilde İsmail, Serdar ve sakatlığını kısa sürede atlatacağı belirtilen Osterwolde kadroda yok.

Konyaspor Ali Çamdalı ile Anlaştı

 konyaspor fenerbahçe maç afişi

Ev sahibi ekip Konyaspor bu maça oldukça motive. Özellikle taraftar grupları ve kulüp başkanı tarafından yapılan açıklamalar, bunun net bir şekilde yansıması olarak değerlendirilebilir. Konyaspor şu anda kümede kalmak adına yoğun bir mücadele veriyor. Geçen hafta takım Sivasspor ile deplasmanda karşılaştı. Maç, Konyaspor’un 1-0’lık yenilgisi ile neticelendi. Konyaspor takımında teknik adam Fahrudin Omerovic kovuldu. Kalan 3 hafta için yeşil beyazlıların başına Ali Çamdalı getirildi. Konyaspor ligin son haftasında yine bu sahada Galatasaray’ı ağırlayacak. Bu arada ilk yarıdaki maçı Fenerbahçe tam 7 golle kazanmıştı. Takımda Ethemi ve Sambou kart cezalısı durumunda. Ayrıca Yasir Subaşı’nın da sakatlığı söz konusu.