TV8,5 7-12 Mayıs Arasında Yayınlayacağı Maçları Duyurdu

06.05.2024 - 18:07

TV8,5 7-12 Mayıs Arasında Yayınlayacağı Maçları Duyurdu

Türkiye’nin başarılı spor kanalı TV8,5, 7-12 Mayıs arasında yayınlayacağı maçları duyurdu. Avrupa kupalarında yarı final rövanş maçlarını yayın akışına alan TV8,5, yerel liglerden maç yayınlarına da devam edeceğini açıkladı.

Avrupa kupalarının heyecanını ekranlara taşıyan TV8,5, yarı final rövanş maçlarını yayın akışına aldı. Hafta içi Avrupa kupaları maçlarını yayınlayacak başarılı kanal, hafta sonu da yerel liglerden yayınlarına devam edecek.

TV8,5’un yayın akışını paylaşmasıyla “Real Madrid-Bayern Münih TV8,5’ta mı? Real Madrid-Bayern Münih şifresiz mi? PSG-Dortmund maçı hangi kanalda? TV8,5 yayın akışına nasıl ulaşırım? Leverkusen-Roma maçı şifresiz mi? Hollanda Ligi’nden hangi maçlar TV8,5’ta?” gibi sorular yanıt buldu.

Avrupa Kupalarında Tüm Finalistler Belli Oluyor

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde son düzlüğe girildi. Yarı final rövanş maçlarıyla kupalardaki tüm finalistler belli oluyor. TV8,5 da bu karşılaşmaları ekranlara getiriyor.

TV8,5’ta ekranlara gelecek ilk mücadele Salı günü oynanıyor. Almanya’da rakibini 1-0 ile geçen Dortmund, rövanşta avantajını korumaya çalışacak. PSG ise iç sahada kazanarak finale yükselme hesapları yapıyor. PSG-Dortmund mücadelesi, Salı 22.00’de TV8,5’ta.

Çarşamba günü ise ilk maçta Almanya’da 2-2 berabere kalan Real Madrid ile Bayern Münih Madrid’de karşı karşıya geliyor. Real Madrid-Bayern Münih mücadelesi, Çarşamba 22.00’de şifresiz yayınla TV8,5’ta.

Perşembe günü ise TV8,5’ta Bayer Leverkusen ile Roma arasındaki mücadele ekranlara geliyor. Bu sezon oynadığı hiçbir maçta yenilmeyen Leverkusen, namağlup finale yükselme hesapları yapıyor. Bayer Leverkusen-Roma karşılaşmasını, Perşembe 22.00’den itibaren TV8,5’tan izleyebilirsiniz.                   
 
Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Yarı Final Rövanş Maçları      

Hafta Sonu Yayınlar Devam Edecek

TV8,5, hafta içi yayın akışını açıkladı. Öte yandan kanalın hafta sonu da maç yayınlarına devam etmesi bekleniyor. 

Hollanda Ligi’nde kritik karşılaşmaların TV8,5’ta yayınlanacağı tahmin ediliyor. Öte yandan Suudi Arabistan Ligi’nin heyecanı da yine TV8,5’ta yaşanacak. TV8,5’un önümüzdeki günlerde hafta sonu yayın akışını paylaşması bekleniyor.