BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Sivasspor 5 Mayıs Bein LİNK

05.05.2024 - 16:44

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Sivasspor 5 Mayıs Bein LİNK

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de bu akşam Sivasspor takımı ile Rams Park’ta karşılaşıyor. Saat 19.00’da başlayacak olan kritik maçta  Arda Kardeşler düdük çalacak. Maçtan önce popüler olan aramalar genel olarak şu şekilde sıralanıyor: Galatasaray maçı izle, Sivasspor maçı izle, Galatasaray Sivasspor canlı izle, Galatasaray Sivasspor canlı maç izle, Galatasaray Sivasspor maç izle, Galatasaray Sivasspor lig maçı izle, Bein Spor maçı online izle. Spor Ekranı farkıyla canlı yayın bilgilerini öğrenebilirsiniz. 

GALATASARAY-SİVASSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray sivasspor

Galatasaray-Sivasspor Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Sivasspor Maç İzleme Linki Galatasaray ve Sivasspor arasındaki karşılaşmayı, ligin resmi yayıncısı beIN Sports HD 1 üzerinden izlemek mümkün.

Galatasaray-Sivasspor Maçı Canlı Takip

Galatasaray Sivasspor maçında ev sahibi takım favori durumunda. Kritik maça dair canlı istatistikleri takip etmek adına GS TV yayınından yararlanabilirsiniz.

GALATASARAY-SİVASSPOR MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY-SİVASSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Şampiyonluğa Koşuyor

 galatasaray rams park hava durumu

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki zorlu şampiyonluk yarışı devam ediyor. Fenerbahçe çok kritik puan kaybıyla yarışın 4 puan gerisinde kaldı. Galatasaray ise kolay kolay puan kaybedecek gibi görünmüyor. 2 hafta önce Fenerbahçe’ye çelme takan Yiğidolar, bu hafta aynısını Galatasaray’a da yapabilecek mi? Sivasspor’un Rams Park’ta işi hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü bu sezon Galatasaray burada hiç puan kaybetmedi. 93 puan toplayarak rekorlara göz diken ev sahibi ekip, geçen hafta Adana Demirspor karşısında ikinci yarıda gelen gollerle oyunun kilidini çözdü. Okan Buruk’un öğrencileri bu maç öncesinde oldukça moralli. Maçın kazanılması durumunda son 3 haftaya girilirken maç fazlasıyla Cimbom 7 puanlık bir avantaja sahip olacak.

Cimbom’da 7 Oyuncu Kart Sınırında

 galatasaray sivasspor maç afişi

Galatasaray bu maçtan sonra biri derbi maçı olmak üzere 3 Süper Lig maçına daha çıkacak. Artık takım için “Şampi…” diyebiliriz. Favori çıktıkları lig maçlarını kazanmaları durumunda, derbide kaybetseler bile şampiyonlar. Bu maç haricinde Karagümrük ve Konyaspor ile deplasmanda oynayacaklar. İki takımın da küme düşme hattında olmaları, söz konusu maçların tansiyonunu yükseltecek gibi görünüyor. Bu arada Galatasaray üst üste maç kazanma rekorunu geçen hafta egale etmişti. Bu hafta seriyi daha da uzatmak istiyor. Galatasaray son 22 haftadır ligde yenilmiyor. Ev sahibi ekipte tam 7 oyuncu maçtan önce kart sınırında bulunuyor. Okan Buruk derbi öncesinde bu konuya özel olarak dikkat etmek istiyor. Bu oyuncular arasında Lucas Torreira ve Kerem Aktürkoğlu da bulunuyor.

Sivasspor Çok Formda

 sivasspor maç afişi

Rams Park’a misafir olarak gelecek olan Sivasspor, son haftalarda oldukça formda. Ligde özellikle de Bülent Uygun sonrasında müthiş bir çıkış yakaladılar. Küme düşme hattından hızla uzaklaşıp ilk 4 sıra için iddialı olabilecek bir konuma ulaştılar. Geçen hafta Konyaspor takımını iç sahada 1-0 yenmeyi bildiler. Bir önceki haftada ise Fenerbahçe’den 1 puan çalmışlardı ve şampiyonluk yarışını doğrudan etkilemişlerdi. Kırmızı beyazlı Yiğidolar, ligin ilk yarısında rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı.