TV8,5 30 Nisan-5 Mayıs Arasında Yayınlayacağı Maçları Duyurdu

29.04.2024 - 17:17

TV8,5 30 Nisan-5 Mayıs Arasında Yayınlayacağı Maçları Duyurdu

Başarılı spor kanalı TV8,5 30 Nisan-5 Mayıs arasında yayınlayacağı maçları duyurdu. Başarılı kanal Suudi Arabistan, Hollanda ve Yunanistan’dan maç yayınlarına devam edeceğini açıkladı. Ayrıca Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nden karşılaşmalar da TV8,5 ekranlarında olacak.

Her hafta dünyanın farklı ülkelerinden canlı maç yayınlarıyla futbolseverlerin karşısına çıkan TV8,5, haftanın programını açıkladı. Suudi Arabistan, Hollanda ve Yunanistan liglerini ekranlara getiren TV8,5, Avrupa maçlarını da yayın akışına aldı. 

TV8,5’un yayını akışını açıklaması “Panathinaikos maçları şifresiz mi? TV8,5 hangi maçları canlı yayınlayacak? Feyenoord maçı şifresiz mi? Ajax maçı TV8,5’ta mı? Al Nassr maçları hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi yarı final maçları TV8,5’ta mı? Avrupa Ligi yarı final maçları şifresiz mi? Bayern Münih-Real Madrid hangi kanalda?” gibi soruların yanıt bulmasını sağladı.

Avrupa’da Yarı Final Heyecanı Başlıyor

Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere Avrupa kupalarında yarı final heyecanı Salı günü oynanacak maçlarla başlıyor. TV8,5, Şampiyonlar Ligi yarı finallerini ve Avrupa Ligi’nden bir maçı yayın akışına aldı.

Salı günü 22.00’de Bayern Münih ile Real Madrid arasındaki Şampiyonlar Ligi yarı final mücadelesi TV8,5’ta. Çarşamba günü 22.00’de ise Dortmund’un konuğu PSG.

TV8,5 Şampiyonlar Ligi yarı finallerinin yanına Avrupa Ligi’nden de bir maçı ekledi. Roma ile Bayern Leverkusen arasındaki karşılaşma, şifresiz yayınla TV8,5’ta. 

RTÜK kuralları gereği Avrupa kupalarında yarı final maçlarının tamamı şifresiz olmak zorunda. Bu yüzden Perşembe günü oynanacak Marsilya-Atalanta, Aston Villa-Olympiakos ve Fiorentina-Club Brugge maçlarının TV8 veya EXXEN’den şifresiz yayınlanabileceği tahmin ediliyor.    
                   
Avrupa Kupaları Yarı Final Yayınları      

Lig Maçları Yayınları Devam Edecek

TV8,5 Hollanda, Suudi Arabistan ve Yunanistan liglerinin yayın haklarını elinde bulunduruyor. Her hafta bu liglerden maç yayınlarına imza atan kanal, hafta sonu da yayınlarına devam edecek.

TV8,5, henüz hafta sonu programını paylaşmadı. Bununla birlikte bu liglerden en az 4 karşılaşmanın yayın akışında yer alması bekleniyor.