CBC Sport 30 Nisan-2 Mayıs Arasında Yayınlayacağı Maçları Açıkladı

29.04.2024 - 16:41

CBC Sport 30 Nisan-2 Mayıs Arasında Yayınlayacağı Maçları Açıkladı

Azerbaycan’ın başarılı spor kanalı CBC Sport, 30 Nisan-2 Mayıs arasında yayınlayacağı maçları açıkladı. Şampiyonlar Ligi yarı final maçlarını yayın akışına alan CBC Sport, Avrupa Ligi’nden de bir mücadeleyi ekranlara getirecek. Toplamda 3 karşılaşma CBC Sport ekranlarında olacak.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayınlarıyla dikkat çeken CBC Sport, haftanın programını açıkladı. Beklendiği gibi başarılı kanal, Avrupa kupalarından üç karşılaşmayı yayın akışına aldı.

CBC Sport’un yayın akışını açıklamasıyla “Bayern Münih-Real Madrid CBC Sport’ta mı? Şampiyonlar Ligi yarı final maçları hangi kanalda? CBC Sport hangi maçları yayınlayacak?” gibi sorular yanıt buldu.

Şampiyonlar Ligi Yarı Final İlk Maçları CBC Sport’ta

Şampiyonlar Ligi heyecanını futbolseverlerle buluşturan CBC Sport, yarı final karşılaşmalarını yayın akışına aldı.

Başarılı kanal ilk önce Salı günü oynanacak Bayern Münih ile Real Madrid arasındaki mücadeleyi ekranlara getirecek. Bu sezon ligde beklentilerin gerisinde kalan Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nde finale yükselmek istiyor. Real Madrid ise ligde şampiyonluk için gün sayarken Şampiyonlar Ligi’nde de final hedefliyor. Bu keyifli mücadele, Salı günü 22.00’de CBC Sport’ta.

CBC Sport’un ekranlara getireceği diğer mücadele ise Borussia Dortmund ile PSG arasında oynanıyor. Borussia Dortmund, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde bir sürprize daha imza atarak adını finale yazdırmayı amaçlıyor. PSG ise yıllardır hedeflediği Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmek istiyor. Dortmund ile PSG arasındaki bu keyifli mücadele, Çarşamba 22.00’de CBC Sport’ta.        
  
Şampiyonlar Ligi Yarı Final İlk Maçları      

Avrupa Ligi’nden 1 Maç Yayın Akışında

Perşembe günü ise Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yarı final maçları oynanıyor. CBC Sport, Avrupa Ligi’nden bir mücadeleyi yayın akışına aldı.

Perşembe günü 22.00’deki Roma-Leverkusen mücadelesini CBC Sport ekranlarından izleyebilirsiniz. De Rossi yönetiminde yükselişe geçen Roma ile bu sezon hiçbir kulvarda yenilgi yüzü görmeyen Leverkusen arasındaki keyifli mücadele, CBC Sport ekranlarında futbolseverlerle buluşuyor.

CBC Sport, önümüzdeki hafta rövanş maçlarını da ekranlara getirecek. Rövanş maçlarının programı ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.