BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Beşiktaş 27 Nisan BEIN LİNK

27.04.2024 - 16:55

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Beşiktaş 27 Nisan BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe, bu akşam saat 19.00’da derbi kapsamında Beşiktaş ile karşılaşıyor. Kıran kırana geçmesi beklenen derbiye ilgi oldukça fazla. Ülker Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı maçtan önce dikkat çeken aramalar şöyle: Fenerbahçe maçı izle, Beşiktaş maçı izle, Fenerbahçe Beşiktaş canlı izle, Fenerbahçe Beşiktaş canlı maç izle, Fenerbahçe Beşiktaş maç izle, Fenerbahçe Beşiktaş bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı kalitesiyle tüm canlı yayın bilgilerini ve güncel gelişmeleri okuyabilirsiniz.  

FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe beşiktaş

Fenerbahçe-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Beşiktaş Maç İzleme Linki Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı, ligin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalından ekranlara gelecek.

Fenerbahçe-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde Volkan Bayarslan düdük çalacak. Maça dair canlı istatistik takibi yapmak adına FB TV yayınından faydalanabilirsiniz.

FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe İşi Zora Soktu

 fenerbahçe idman

Fenerbahçe geçen hafta Sivasspor deplasmanında kaybettiği 2 puan nedeniyle şampiyonluk şansını kalan 5 haftada oldukça zora sokmuştu. Galatasaray’ın dün akşam Adana’da 3 golle kazanmasından sonra fark 7’ye yükselmiş oldu. Fenerbahçe bu akşam derbide kazanırsa fark yeniden 4’e düşecek. Sarı lacivertliler bundan sonra Galatasaray’ın en az 1 maçta puan kaybetmesini bekleyecek ve sonrasında da Galatasaray’ı deplasmanda yenmek zorunda. Şu anda Fenerbahçe’nin şampiyonluk ihtimali son derece zayıflamış durumda. Takım, Sivas’ta son dakikalarda gelen golle tam anlamıyla yıkıldı. Derbi öncesinde moral ve motivasyon açısından geriye giden Fenerbahçe, geçen hafta da UEFA Konferans Ligi’nden elenmişti. Birkaç hafta öncesine kadar 4 kupada da iddialı durumda olan Fenerbahçe, sezonu eli boş kapatmak üzere. Ev sahibi takımda Osterwolde ve Peres, derbide kendine yer bulamayacak.

Beşiktaş’ın Formsuzluğu Sürüyor

 serdar topraktepe

Beşiktaş, Fenerbahçe deplasmanına son yılların en zayıf kadrosuyla geliyor. Takım bu sene Türkiye Kupası’nda her ne kadar iddialı bir konumda olsa da ligden çok erken koptu. Beşiktaş’ın önünde taraftarlarına kendini affettirmek adına önemli bir fırsat var. Fakat bu maçta Fenerbahçe’nin çok net şekilde favori olduğunu söylemek gerekiyor. Siyah beyazlı takım geçen hafta Ankaragücü’nü sahasında 2-0 yendi. Aynı takımla birkaç gün sonra Türkiye Kupası yarı finalinde karşılaştılar. O maç ise golsüz beraberlikle neticelendi. Beşiktaş’ta derbi maçı öncesinde Svensson kart cezalısı. Öte yandan Rebic, Hadziahmetovic ve Tayfur da sakat oyuncular arasında bulunuyor.

Derbide Rakamlar Ne Durumda?

 derbi fenerbahçe beşiktaş

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında Süper Lig’in 34’üncü haftasında oynanacak olan derbi maçı yaklaşık 100 ülkede canlı yayınlanacak. Derbide toplamda 203 basın mensubu akredite yaptırmış durumda. Fenerbahçe ve Beşiktaş daha önce toplamda 358 randevuya çıktı. İlk yarıda oynanan maçı Fenerbahçe deplasmanda 3-1 yenmişti.  İki takım arasında oynanan son 11 maçta toplamda 6 beraberlik çıktı. Rekabette Fenerbahçe 134 galibiyet, Beşiktaş ise 127 galibiyet aldı. Toplamda 97 maçtan ise beraberlik sonucu çıktı.