Ahmet Çakar: Beyaz Futbol Muhtemelen Dağıldı

27.04.2024 - 08:57

Ahmet Çakar: Beyaz Futbol Muhtemelen Dağıldı

Geçtiğimiz hafta Sinan Engin’in Beyaz Futbol’da olmayacağını açıklamasının ardından bir açıklama da Ahmet Çakar’dan geldi. Çakar, Beyaz Futbol’un önümüzdeki sezon muhtemelen dağılacağını dile getirdi. 

Sevilen futbol programlarından Beyaz Futbol’un önümüzdeki sezon ekranlarda yer almama ihtimali günden güne artıyor. Geçtiğimiz haftalarda programın yorumcularından Sinan Engin, önümüzdeki sezon Beyaz Futbol’da olmayacağını belirtmiş ve yorulduğu için bu kararı aldığını dile getirmişti. Ahmet Çakar da önümüzdeki sezon Beyaz Futbol’un muhtemelen dağılacağını belirtti.

BTV YouTube kanalında yayın yapan Ahmet Çakar, Beyaz Futbol’un önümüzdeki sezon dağılma ihtimalinin yüksek olduğunu sözlerine ekledi. Çakar, ekibin diğer üyeleri hakkında da açıklamalarda bulundu.

2011 yılından bu yana Beyaz TV ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkan Derin Futbol ve Beyaz Futbol programlarının geleceği, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Ekip üyelerinin önümüzdeki sezona dair açıklamalar yapmaları bekleniyor. Yapılacak açıklamayla “Beyaz Futbol ekibi dağıldı mı? Beyaz Futbol bitiyor mu?” soruları yanıt bulacak.

Sezon Sonu Rasim ile Bir Daha Görüşmemek Üzere Ayrılacağım

Ahmet Çakar BTV YouTube kanalında Beyaz Futbol ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sinan Engin’in ayrılacağını dile getiren Çakar, Abdülkerim Durmaz’ın farklı kanala geçeceğini belirtti. Ahmet Çakar’ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekildeydi:

Sinan Engin gidiyor, Ertem’in ne yapacağını bilmiyorum. Abdülkerim Durmaz muhtemelen başka kanala gidecek. Beyaz Futbol muhtemelen dağıldı. Ben organik tarım yapacağım.
Sezon sonu Rasim ile bir daha hayatımda görüşmemek üzere ayrılacağım. Sevmiyorum Rasim'i.


Sinan Engin Ayrılacağını Açıklamıştı

Beyaz TV’ye veda edeceğini duyuran ilk isim Sinan Engin olmuştu. Geçtiğimiz hafta yayınlanan programda yorulduğunu dile getiren Engin, önümüzdeki sezon Beyaz TV ekranlarında olmayacağını belirtmişti. Sinan Engin’in açıklaması şu şekildeydi:

Önümüzdeki sezon Beyaz Futbol’da olmayı düşünmüyorum. Artık yoruldum. Kanal yönetimine de söyleyeceğim. Eğer uygun görürlerse önümüzdeki sezon devam etmeyeceğim. Bunu da buradan söyleyeyim. Önümüzdeki sezon Beyaz Futbol’da yokum.