BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Monaco-Fenerbahçe Beko 26 Nisan S SPORT LİNK

26.04.2024 - 19:04

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Monaco-Fenerbahçe Beko 26 Nisan S SPORT LİNK

Eurolig’deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, play-off serisi ilk maçında deplasmanda Monaco karşısında kazandı ve avantajını eline geçirdi. İkinci maç yine Monaco’nun ev sahipliğinde bu akşam saat 20.00’de oynanacak. Kritik müsabakadan önce popüler aramalar şu şekilde sıralanıyor: Fenerbahçe Beko maçı izle, Monaco maçı izle, Monaco Fenerbahçe Beko canlı izle, Monaco Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Monaco Fenerbahçe Beko maç izle, Monaco Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça dair güncel gelişmeler ve canlı yayın detayları şimdi sizlerle.

MONACO-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

monaco fenerbahçe

Monaco–Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Monaco-Fenerbahçe Beko İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun Fransa deplasmanındaki ikinci sınavı yine Eurolig resmi yayıncısı olan S Sport ekranlarında olacak.

Monaco-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Beko ve Monaco arasındaki zorlu müsabaka, ülkemizde yoğun bir ilgi gördü. Benzer bir ilginin bu akşam da oluşması bekleniyor. Play-off maçına dair canlı istatistikler için FB TV yayından yararlanmanız mümkün.

MONACO-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Avantajı Kaptı

 monaco ikinci maç

Eurolig’deki başarılı temsilcimiz Fenerbahçe Beko, bu akşam Türkiye basketbol tarihi adına önemli bir maça çıkıyor. Bu maçın kazanılması durumunda Fenerbahçe Beko seride farkı 2’ye çıkaracak ve rakibini İstanbul’da deyim yerindeyse süpürme şansı bulacak. Fenerbahçe Beko ilk maça oldukça kötü başladı. İlk çeyrekte kısa sürede fark çift haneli sayılara çıktı. Hatta maçın kırılma anları olmasa Monaco’nun 20’li farklara ulaşması işten bile değildir. Fakat ikinci yarıda ve özellikle de son çeyrekteki geri dönüşümüzle beraber maçı kazanmayı bildik. Sestina bu maç için bir X faktör oldu diyebiliriz. Öte yandan son çeyrek verimli bir performans gösteren Hayes de maçın MVP’si oldu.

Wilbekin ve Motley Oynayacak mı?

 saras

Fenerbahçe Beko’da her ne kadar kazanılan galibiyet nedeniyle moraller oldukça yüksek olsa da akıllar biraz da sakatlıklarda. Hatırlanacağı üzere ilk maçta Motley sakatlık nedeniyle kenarda kalmıştı. Wilbekin ise maçın son bölümlerinde sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bunun yanında maç içerisinde Bibebrovic’in de sakatlığı oluştu. Üç oyuncunun durumu da maç saatine doğru netlik kazanacak. Özellikle de Motley’in dönüşü pota altında fark yaratmak adına son derece önemli olacaktır.

Monaco Farkı Koruyamadı

 monaco maç afişi

Monaco takımı yaptığı yatırımların karşılığını normal sezonda almıştı ancak play-off serisine kötü bir başlangıç yaptı. James ve arkadaşları, oyuna iyi başlamalarına rağmen son çeyrekte 74-65’ten maçı kaybettiler. Bu maçta seriyi 1-1’e getirip İstanbul’dan en az 1 maç çalmak isteyeceklerdir. Çarşamba akşamı oynanan maçta Okobo attığı19 sayı ile öne çıktı. Öte yandan takımın yıldızı Mike James 16 sayı buldu. Önümüzdeki hafta bu iki takım Çarşamba ve ihtiyaç olması halinde Cuma akşamı İstanbul’da oynayacaklar. Seriyi kazanan taraf ise 24-26 Mayıs tarihleri arasında Almanya’da oynanacak olan final-four’a adını yazdırmış olacak.