İtalya Kupası Yarı Final Rövanş Maçları TRT Spor’da

21.04.2024 - 17:41

İtalya Kupası Yarı Final Rövanş Maçları TRT Spor’da

İtalya Kupası yarı final rövanş maçları TRT Spor’da. Salı ve Çarşamba günü oynanacak iki karşılaşmayı TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz. TRT Spor’un yayın akışını açıklamasıyla “İtalya Kupası yarı final maçları hangi kanalda? İtalya Kupası yarı final maçları TRT Spor’da mı? Lazio-Juventus şifresiz mi? Atalanta-Fiorentina hangi kanalda?” soruları yanıt buldu.

İtalya Kupası’nda finalistler belli oluyor. Salı günü Juventus ile Lazio 2-0’ın rövanşında kozlarını paylaşıyor. Çarşamba günü ise Atalanta’nın konuğu Fiorentina. Bu iki karşılaşma da TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Lazio Küçük Çaplı Mucize Peşinde

İtalya Kupası’nda geçtiğimiz haftalarda oynanan yarı final ilk maçlarında Juventus’un konuğu Lazio olmuştu. Igor Tudor yönetimindeki Lazio’yu 2-0 ile geçen Juventus, rövanş öncesinde avantajı kapmıştı.

Ligde daha iyi bir grafik çizen Lazio, kupada da finale çıkmak istiyor. 2-0’ın rövanşında rakibini geçmek isteyen Lazio, küçük çaplı mucize peşinde. Juventus ise son haftalarda iyi performans sergileyemediği sezonu kupa ile sonlandırma hesapları yapıyor.

Lazio ile Juventus arasındaki İtalya Kupası yarı final rövanş maçı, Salı 22.00’de şifresiz yayınla TRT Spor’da.            
          
Lazio-Juventus İtalya Kupası Yarı Final Rövanş Maçı      

Avrupa’da Devam Eden İki Ekip Final İçin Karşı Karşıya

İtalya’nın Avrupa’da devam eden iki ekibi, İtalya Kupası yarı finalinde karşılaşıyor. Floransa’da oynanan ilk maçı kazanan Fiorentina, deplasmanda da avantajını koruyarak İtalya Kupası’nda finale yükselmek istiyor.

Atalanta ise Avrupa Ligi yarı finalinin ardından İtalya Kupası’nda da final için sahaya çıkıyor. 1-0 mağlup oldukları ilk maçın rövanşında avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak.

Atalanta ile Fiorentina 1-0’ın rövanşında Bergamo’da kozlarını paylaşıyor. Atalanta-Fiorentina İtalya Kupası yarı final rövanş maçını, Çarşamba 22.00’de TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

TRT Spor’un İtalya Kupası yayınlarının final maçıyla devam etmesi bekleniyor. Mayıs ayında oynanacak final mücadelesini de TRT Spor’dan izleyebilirsiniz.