Sinan Engin: Önümüzdeki Sezon Beyaz Futbol’da Olmayacağım

21.04.2024 - 10:14

Sinan Engin: Önümüzdeki Sezon Beyaz Futbol’da Olmayacağım

Beyaz TV’nin başarılı yorumcularından Sinan Engin, kanaldan ayrılacağını duyurdu. Önümüzdeki sezon Beyaz Futbol’da olmayacağını belirten Engin, yorulduğu için bu kararı aldığını dile getirdi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarının başarılı yorumcularından Sinan Engin, önümüzdeki sezonla ilgili açıklama yaptı. Önümüzdeki sezon kanalda yer almayacağını belirten Sinan Engin, kanal yönetimine konuyu bildireceğini açıkladı.

Yoruldum Artık

Sinan Engin, Beyaz TV ekranlarında önümüzdeki sezon kanalda olmayacağını duyurdu. Yorulduğu için bu kararı aldığını belirten Engin, şu ifadeleri kullandı:

Önümüzdeki sezon Beyaz Futbol’da olmayı düşünmüyorum. Artık yoruldum. Kanal yönetimine de söyleyeceğim. Eğer uygun görürlerse önümüzdeki sezon devam etmeyeceğim. Bunu da buradan söyleyeyim. Önümüzdeki sezon Beyaz Futbol’da yokum.


Sinan Engin Kimdir?

Sinan Engin, 4 Kasım 1964 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi. 1974 senesinde Beşiktaş'ın altyapısında oynamaya başlayan Engin, 1982 senesinde profesyonel takıma geçiş yaptı. 1982-89 yılları arasında Beşiktaş formasıyla toplam 99 maça çıkan Sinan Engin, rakip fileleri tam 11 kez havalandırdı. 1989-90 sezonunda Adana Demirspor'da forma giydi ve burada çıktığı 11 maçta 4 gol atma başarısı gösterdi.  1990 senesinde MKE Ankaragücü'ne transfer olan Sinan Engin, 1993 senesine kadar oynadığı takımda toplam 69 maça çıktı ve 24 gol attı. 

Futbolculu kariyerinin ardından teknik direktörlük yapan Sinan Engin, ilk olarak 1998 senesinde Kuşadasıspor'da görev aldı. Sonraki yıllarda Boluspor ve Ankraspor'da görev yaptı. 

İlerleyen dönemlerde Beşiktaş menajerliğine getirilen Engin, 100'üncü yıl şampiyonluğunun mimarlarından biri oldu.

Yaklaşık 12 yıldır Beyaz Futbol programında görev alan Sinan Engin, son programda 2024/25 sezonunda kanalda olmayacağını duyurdu. Sinan Engin’in farklı bir kanala transfer olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Önümüzdeki aylarda bu konuyla ilgili yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.