Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Maçları ATV ve A Spor’da

21.04.2024 - 17:54

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Maçları ATV ve A Spor’da

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ATV ve A Spor’da. Salı ve Çarşamba günü oynanacak yarı final ilk maçlarını ve Mayıs ayındaki rövanş maçlarını ATV ve A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz. Kanalların yayın akışını açıklaması “Ankaragücü-Beşiktaş maçı hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası yarı finalleri ne zaman? A Spor Karagümrük-Trabzonspor maçını yayınlayacak mı?” gibi soruların yanıt bulmasını sağladı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda son dönemece girildi. Yarı final ilk maçlarının adresi de ATV ve A Spor oldu. Salı ve Çarşamba günü oynanacak yarı final ilk maçlarını ATV ve A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz. Ayrıca Mayıs ayında oynanacak rövanş maçları da yine bu ekranlardan naklen yayınlanacak.

Salı ve Çarşamba Yarı Final İlk Maçları Oynanacak

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final ilk maçları Salı ve Çarşamba günü oynanacak. İki karşılaşma da ATV ve A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Salı günü 20.30’da kupada bir geleneğe sahip takımlardan Ankaragücü ile bu sezon en büyük hedefi Türkiye Kupası olarak belirleyen Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Bu keyifli mücadele, ATV ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Çarşamba günü ise Trabzonspor’un konuğu Fatih Karagümrük oluyor. Aynı Beşiktaş gibi en büyük hedefi kupa olarak belirleyen Trabzonspor, ligde kalmak için mücadele eden ve kupada da sürpriz hedefleyen Fatih Karagümrük’ü konuk ediyor. Bu keyifli karşılaşma, Çarşamba 20.30’da A Spor’da.           
      
Türkiye Kupası Yarı Final Maçları      

Yarı Final Rövanş Maçları 7-8 Mayıs’ta

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final rövanş maçları 7-8 Mayıs’ta oynanacak. 7 Mayıs 20.30’da Beşiktaş, rövanş mücadelesinde Ankaragücü’nü konuk edecek. Bu mücadelenin ardından kupada ilk finalist belli olacak. Beşiktaş ile Ankaragücü arasında 7 Mayıs 20.30’da oynanacak karşılaşma da ATV’den naklen yayınlanacak.

Kupada finalin adı ise 8 Mayıs’ta belli olacak. Fatih Karagümrük ile Trabzonspor bu kez kozlarını İstanbul’da paylaşacak. 8 Mayıs 20.30’daki Karagümrük-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçını da A Spor’dan izleyebilirsiniz.