BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Olympiakos 18 Nisan TV8 LİNK

18.04.2024 - 21:11

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Olympiakos 18 Nisan TV8 LİNK

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final kapsamında bugün saat 22.00’de Olympiakos takımını  konuk edecek. Tribünlerin muhteşem bir atmosfer yaratması beklenen maç öncesinde dikkat çeken aramalar şu şekilde: Fenerbahçe maçı izle, Olympiakos maçı izle, Fenerbahçe Olympiakos canlı izle, Fenerbahçe Olympiakos canlı maç izle, Fenerbahçe Olympiakos maç izle, Fenerbahçe Olympiakos bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, TV8 link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Spor Ekranı farkıyla en güncel gelişmeleri ve canlı yayın bilgilerini inceleyebilirsiniz.  

FENERBAHÇE-OLYMPIAKOS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe olympiakos

Fenerbahçe-Olympiakos  Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Olympiakos Maç İzleme Linki Fenerbahçe ve Olympiakos takımlarının karşı karşıya geleceği rövanş maçı hem Exxen dijital platformundan hem de TV8 ekranlarından izlenebilecek.

Fenerbahçe-Olympiakos  Maçı Canlı Takip

90 dakika boyunca Fenerbahçe Olympiakos maçına dair canlı istatistikleri aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE-OLYMPAKOS MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe İlk Maçı 3-2 Kaybetti

 ismail kartal

Fenerbahçe Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi kapsamında mücadelesini sürdürüyor. Bu sezonu 2 büyük kupa ile taçlandırma olasılıkları bulunuyor. Takım ligde uzun zamandır maç kaybetmiyor. Lider Galatasaray’ı geriden takip eden sarı lacivertliler, UEFA Konferans Ligi’nde ise Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile kozlarını paylaşıyor. İlk maçta şok bir şekilde 3-0 geriye düşmemize rağmen sonradan gelen gollerle skoru 3-2’ye getiren ekibimiz ümitlerini koruyor. Burada alınacak tek farklı bir galibiyet, maçı uzatmalara taşıyacak. Kural değiştiği için artık deplasmanda atılan özel bir avantajı söz konusu olmayacak. En az 2 farklı galibiyette ise yarı finalde Aston Villa ve Lille eşleşmesinin kazananı ile oynama hakkı kazanacağız. Bu maça taraftarların tahmin edileceği üzere müthiş bir ilgisi bulunuyor. Maç toplantısında Tadic ve İsmail Kartal, yarı finalin kendileri adına bir zorunluluk olduğunu vurguladı.

Ligde Karagümrük Engeline Takılmadı

 fenerbahçe antrenman

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçı öncesinde ligde çok önemli bir deplasman maçı oynadı. Her ne kadar maç İstanbul içerisinde olsa ve taraftarların ciddi bir bölümü Fenerbahçelilerden oluşsa da Karagümrük deplasmanı sarı lacivertliler adına hiç de kolay geçmedi. Maçta ilk yarının sonlarına doğru geriye düşen Fenerbahçe, ikinci yarıda gelen goller sayesinde oyunu lehine çevirmeyi bildi. Buna rağmen ertesi gün Galatasaray’ın Alanyaspor deplasmanında 4 farkla kazanması tüm hesapları bozdu. Bu arada Fenerbahçe’de çeyrek final maçı öncesinde Serdar Aziz, Serdar Dursun, Mert Hakan, Osterwolde, King gibi isimler olmayacak. Normalde lig kadrosunda olmayan Kent ise bu maçta kadrodaki yerini alabilecek.

Olympiakos Skor Avantajıyla Geliyor

 kadıköy ülker stadyumu

Fenerbahçe’nin bu akşam Kadıköy’de ağırlayacağı Olympiakos, kendi liginde iyi bir görüntü çizmiyor. Takım, şu anda play-off aşamasında mücadele ediyor. Şampiyonluk Turu özelinde 4’üncü basamağa kadar gerilemiş durumdalar. Şu anda onlar adına tek hedef, UEFA Konferans Ligi’nde final maçı oynayabilmek ve taraftarlarının gönlünü almak. İki ülke arasındaki tarihsel ve kültürel dinamikler nedeniyle özel bir anlama da sahip olacak maç öncesinde  deplasman takımında ciddi eksikler söz konusu. Yunanistan temsilcisinde Nelson Abbey ve Jovane dışında Fran Navarro, Ruben Vezo ve Gelson Martins gibi isimler maçta oynayamayacak.