2023/24 Basketbol Süper Ligi 28’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

17.04.2024 - 17:47

2023/24 Basketbol Süper Ligi 28’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 28’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. beIN Sports Haber, her hafta olduğu gibi bu hafta da iki mücadeleyi yayın akışına aldı. 28’inci haftada iki kritik karşılaşmayı, beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz takip edebilirsiniz.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun son bölümüne girildi. Play-off ve kümede kalma yarışının son sürat devam ettiği Basketbol Süper Ligi’nde her hafta olduğu gibi 28’inci haftada da iki mücadele şifresiz yayınlanıyor. beIN Sports Haber ekranlarında Basketbol Süper Ligi 28’inci haftasından iki mücadele basketbolseverlerle buluşuyor.

beIN Sports Haber’in yayın akışını açıklamasıyla “Fenerbahçe Beko-Darüşşafaka şifresiz mi? Beşiktaş Emlakjet-Galatasaray Ekmas hangi kanalda? Anadolu Efes-Türk Telekom maçını nasıl izleyebilirim?” gibi sorular yanıt buldu.

Alt Sıraları Yakından İlgilendiren Mücadele beIN Sports Haber’de

Ligde kümede kalma savaşı son sürat devam ediyor. Bu yarışı ilgilendiren kritik mücadelede Merkezefendi Belediyesi’nin konuğu Çağdaş Bodrum oluyor.

Geçtiğimiz hafta Büyükçekmece’yi deplasmanda mağlup ederek biraz olsun nefes almayı başaran Merkezefendi Belediyesi, direkt rakiplerinden Çağdaş Bodrum’u da yenerek son iki haftaya ligde kalmayı garantileyerek girmek istiyor.

Çağdaş Bodrum ise geçtiğimiz haftayı maç oynamadan geçirdi. Ligde kalmak için mutlak kazanması gereken Çağdaş Bodrum, 8 galibiyetle 15’inci sırada yer alıyor.

Merkezefendi Belediyesi ile Çağdaş Bodrum arasındaki Basketbol Süper Ligi 28’inci hafta mücadelesi, Cumartesi 18.00’de beIN Sports Haber’de.


Tofaş’ın Konuğu Pınar Karşıyaka

Ligde beklentileri karşılayamayan Tofaş, ligde kalmak için mutlak kazanmak zorunda. Geçtiğimiz haftayı maç oynamadan geçiren Tofaş, Pınar Karşıyaka önünde kazanarak son iki haftaya daha rahat bir konumda girmek istiyor.

Pınar Karşıyaka ise son haftalarda aldığı galibiyetlerle yeniden üçüncü sıraya tırmandı. Haftanın ardından yine üçüncü sırada kalmak isteyen Pınar Karşıyaka, Tofaş deplasmanından galibiyet çıkarmayı planlıyor.

Tofaş ile Pınar Karşıyaka arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 28’inci hafta mücadelesi, Pazar 18.00’de şifresiz yayınla beIN Sports Haber’de.