BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes-Virtus Bologna 16 Nisan S SPORT LİNK

16.04.2024 - 19:53

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes-Virtus Bologna 16 Nisan S SPORT LİNK

Eurolig’de temsilcilerimizden biri olan Anadolu Efes, play-in kapsamında İtalya’nın Virtus Bologna takımını ağırlıyor. Bu akşam saat 21.00’de başlayacak olan kritik maç öncesi popüler aramalar şöyle: Anadolu Efes maçı izle, Bologna maçı izle, Anadolu Efes Bologna canlı izle, Anadolu Efes Bologna canlı maç izle, Anadolu Efes Bologna maç izle, Anadolu Efes Bologna bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Spor Ekranı ayrıcalığıyla güncel gelişmeleri inceleyebilirsiniz.

ANADOLU EFES-BOLOGNA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

efes bologna

Anadolu Efes-Virtus Bologna Maçı Canlı Yayın Linki 

Anadolu Efes-Virtus Bologna İzleme Linki Efes Bologna play-in maçına Sinan Erdem Salonu ev sahipliği yapacak. Maçı S Sport kanalından izleyebilirsiniz.

Anadolu Efes-Virtus Bologna Maçı Canlı Takip

Anadolu Efes’in Virtus Bologna mücadelesine dair istatistikleri canlı olarak takip etmek adına aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

ANADOLU EFES BOLOGNA MAÇI CANLI TAKİP

Efes 2 Tur Geçmek Zorunda

 efes koçu

Anadolu Efes, mucizeyi başararak son düzlükte aldığı seri galibiyetlerle adını play-in potasına yazdırdı. İlk yarıdaki ekstra kayıplar olmasaydı takım ilk 6 sıraya bile dahil olabilirdi. Şu anda bulunduğu konum itibarıyla toplamda 2 play-in maçı oynamak zorunda. Bilindiği üzere bu sistem, geçen seneden bu yana devam ediyor.  Yeni sistemle beraber ilk 8 dışında kalan 2 takımın da play-off ümitleri oluşuyor. Efes, normal sezonu 9’uncu basamakta tamamladı ve bu turda ev sahibi olma şansını eline geçirdi. 7 ve 8’inci arasında oynanan diğer maçın kaybedeni, bu maçın kazananı ile final maçına çıkacak. Fakat Efes’in o turda deplasmanda oynayacağını belirtelim. Maçlar tek maç üzerinden oynanacak ve kaybeden taraf sezonu kapatacak. Bu arada Efes 2 turu da geçmesi halinde Real Madrid ile eşleşecek.

Efes Kızılyıldız’a Acımadı

 sold out efes

Anadolu Efes, yeni koçuyla müthiş bir seri yapmaya devam ediyor. Üst üste alınan 2 Fenerbahçe Beko galibiyetinden sonra takımın öz güveni adeta tavan yapmış durumda. Bu güveni son Kızılyıldız maçında net şekilde gördük. O maçın kaybedilmesi durumunda Efes yerine Partizan takımı play-in maçlarına çıkacaktı fakat Efes bu senaryoya izin vermedi. Teodosic’n teknik faul sonucu oyundan çıktığı kritik maçta Efes, şok edici bir fark yarattı. Maçı 100-55 gibi ezici bir skorla kazanan ekibimiz, Kızılyıldız’ı tarihinde nadir görebileceği bir farkla tanıştırdı. Larkin, Clyburn, Oturu gibi isimlerin forma girmesi Efes’i bu maçta favori yapıyor.

Bologna Düşüşe Geçti

 bologna hacket

İtalya temsilcisi Virtus Bologna, sezonun başında ilk sıralarda mücadele ederken müthiş bir düşüş yaşadı. Takım, bir ara ilk 2 sıradaki yerini korumaya çalışırken üst üste gelen yenilgilerle neredeyse play-in potasının bile dışına çıkıyordu. Sezonu ucu ucuna 10’uncu basamakta tamamlaya Bologna’daki bu şok düşüşün kabul edilir bir açıklaması yok. Dolayısıyla bundan birkaç ay önce her iki takım karşılaşsaydı Efes için favori demek çok zor olurdu ancak şu an Efes ligin en formda takımıyken rakibi ise en formsuz 2-3 takımından biri durumunda. Eurolig özelinde son 8 maçın 7 tanesini kaybeden Virtus Bologna, önemli yıldızlara sahip. Son hafta kendi salonlarında Baskonia’ya 91-95 kaybettiler. İtalya temsilcisi, Lundberg ve Belinelli gibi isimlerle İstanbul’da etkili olmaya çalışacaklardır.