TV8,5 16-21 Nisan Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Duyurdu

16.04.2024 - 15:34

TV8,5 16-21 Nisan Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Duyurdu

Şifresiz maç yayınlarıyla dikkat çeken TV8,5, haftanın programını açıkladı. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayınlarına devam eden TV8,5, yerel liglerden de karşılaşmaları ekranlara getirecek. TV8,5’un yayın akışını açıklamasıyla “Fenerbahçe-Olympiakos TV8,5’ta mı? Fenerbahçe-Olympiakos hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos TV8,5’tan mı yayınlanacak?” gibi sorular yanıt buldu.

Her hafta canlı maç yayınlarıyla futbolseverleri memnun eden TV8,5, haftanın programını açıkladı. TV8,5’ta canlı maç yayınları Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi ile devam ediyor. Ayrıca başarılı kanal hafta sonu yerel liglerden maç yayınlarını da izleyicilerle buluşturuyor.

Avrupa Kupalarında Yarı Finalistler TV8,5’ta Belli Oluyor

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayıncısı TV8,5, çeyrek finallerden dört mücadeleyi yayın akışına aldı.

Salı günü 22.00’de Borussia Dortmund’un konuğu Atletico Madrid oluyor. İlk maçta 2-1 kaybeden Dortmund, iç sahada turu geçmeye çalışacak. Bu keyifli mücadeleyi, TV8,5 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Çarşamba günü ise ligde uzun yıllar sonra şampiyon olamayan Bayern Münih, hafta sonunu şok bir kayıpla geçiren Arsenal’ı konuk ediyor. 2-2’nin rövanşında iki ekip de tur için sahaya çıkıyor. Bu keyifli mücadeleyi, Çarşamba 22.00’den itibaren TV8,5’tan izleyebilirsiniz.

Perşembe günü ise iki maç yayın akışında. Saatler 19.45’i gösterdiğinde Lille ile Aston Villa kozlarını paylaşıyor. 22.00’de ise Roma ile Milan arasındaki keyifli mücadele ekranlara geliyor. Bu iki karşılaşmayı da TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.     

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi Yayın Akışı      

Hafta Sonu Yayınlar Devam Ediyor

TV8,5 hafta sonu programını henüz açıklamadı. Sadece Cuma günü Suudi Arabistan’dan iki karşılaşmanın yayınlanacağı duyuruldu. Cuma 18.00’de Al Nassr ile Al Feiha karşı karşıya geliyor. Ardından Al Ahli ile Al Hilal kozlarını paylaşıyor. Bu iki karşılaşma da TV8,5’tan naklen yayınlanıyor.

TV8,5’un hafta sonu Yunanistan ve Hollanda’dan da maç yayınlarına devam etmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde hafta sonun yayın programının da paylaşılacağı tahmin ediliyor.