CBC Sport 16-18 Nisan Arasında Yayınlayacağı Maçları Açıkladı

15.04.2024 - 15:02

CBC Sport 16-18 Nisan Arasında Yayınlayacağı Maçları Açıkladı

Azerbaycan’ın başarılı spor kanalı CBC Sport, 16-18 Nisan arasında yayınlayacağı maçları açıkladı. Şampiyonlar Ligi’nden iki mücadeleyi ekranlara getirecek CBC Sport, Konferans Ligi yayınlarına da devam edecek. Toplam 4 karşılaşma CBC Sport ekranlarında olacak.

Her hafta canlı yayınlarla futbolseverleri memnun eden CBC Sport, 16-18 Nisan arasında yayınlayacağı maçları açıkladı. Şampiyonlar Ligi’nden iki karşılaşmayı yayınlayacak CBC Sport, Konferans Ligi’nden de iki karşılaşmayı ekranlara getireceğini duyurdu. 

CBC Sport’un yayın akışını açıklamasıyla “Fenerbahçe-Olympiakos şifresiz mi? Fenerbahçe-Olympiakos CBC Sport’ta mı? Fenerbahçe-Olympiakos hangi kanalda? Manchester City-Real Madrid CBC Sport’ta mı?” soruları yanıt buldu.

Şampiyonlar Ligi’nde Yarı Finalistler Belli Oluyor

Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimiz hafta çeyrek final karşılaşmalarının ilk ayağı oynandı. Bu hafta ise yarı finalistler belli oluyor.

CBC Sport’ta ekranlara gelecek ilk mücadelede Barcelona’nın konuğu PSG oluyor. Deplasmanda 3-2 kazanarak avantajı yakalayan Barcelona, kendi evinde turu geçmek istiyor. Salı 22.00’deki bu mücadele, CBC Sport’tan naklen yayınlanıyor.

Çarşamba günü ise Manchester City ile Real Madrid kozlarını paylaşıyor. İspanya’da yenişemeyen iki ekip, tur için sahaya çıkıyor. Manchester City-Real Madrid karşılaşması, Çarşamba 22.00’de CBC Sport’ta.     

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanş Yayını      

Fenerbahçe-Olympiakos CBC Sport’tan mı Yayınlanacak?

Perşembe günü de Avrupa kupaları maç yayınlarına devam eden CBC Sport, iki mücadeleyi yayın akışına aldı.

Perşembe günü saatler 19.45’i gösterdiğinde Lille ile Aston Villa karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe’nin muhtemel rakiplerinin keyifli mücadelesi, Perşembe 19.45’te CBC Sport’ta. 

Lille ile Olympiakos arasındaki karşılaşmanın ardından sahaya temsilcimiz Fenerbahçe çıkıyor. Deplasmanda 3-2 kaybettiği Olympiakos’u mağlup ederek yarı finale yükselmek isteyen Fenerbahçe’nin bu mücadelesi, CBC Sport’ta izleyicilerle buluşuyor. Perşembe 22.00’deki Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final rövanş mücadelesi, CBC Sport’ta.

CBC Sport, önümüzdeki turlarda da canlı maç yayınlarına devam edecek. Türkiye’de izlenebilen kanallardan CBC Sport’u izlemek için buraya tıklayın.