BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Olympiakos-Fenerbahçe Beko 12 Nisan S SPORT LİNK

12.04.2024 - 20:17

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Olympiakos-Fenerbahçe Beko 12 Nisan S SPORT LİNK

Eurolig’deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, normal sezonun son haftasında bu akşam Olympiakos ile karşılaşıyor. Türkiye saati ile 21.15’te başlayacak olan zorlu randevu öncesi popüler aramalar şöyle: Fenerbahçe Beko maçı izle, Olympiakos maçı izle, Olympiakos Fenerbahçe Beko canlı izle, Olympiakos Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Olympiakos Fenerbahçe Beko maç izle, Olympiakos Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça ilişkin en güncel gelişmeler ve elbette canlı yayın detayları içeriğimizde sizlerle! 

OLYMPIAKOS-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

olympiakos fenerbahçe beko

Olympiakos–Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Olympiakos-Fenerbahçe Beko İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun Pire deplasmanındaki zorlu sınavını Eurolig’in resmi yayıncısı S Sport’tan izlemek mümkün.

Olympiakos-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Beko ve Olympiakos arasındaki müsabaka Sold Out olarak açıklandı. İki takım arasındaki zorlu randevuya dair istatistikler için FB TV yayınını takip edebilirsiniz.

OLYMPİAKOS-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Efes’e 2 Maç Kaybetti

 saras

Fenerbahçe Beko Eurolig normal sezonunun son haftasında ligin en sert takımlarından Olympiakos ile deplasmanda karşılaşıyor. Pire’deki maçta net bir favoriden bahsetmek zor. Bu iki takım sezonu hemen hemen aynı noktada bitirecekler gibi görünüyor. Fenerbahçe Beko, 33’üncü haftada Anadolu Efes’e kendi salonunda mağlup oldu. O maçtan 3 gün sonra iki takım ligde bir kez daha karşı karşıya geldiler ve o maçı Fenerbahçe Beko tekrar kaybetti. Wilbekin ve Guduric bu maçlarda etkili olmaya çalışsalar da yerli oyunculardan beklenen katkı gelmedi. Böylece Fenerbahçe Beko ev sahibi avantajını alma şansını kaçırmış oldu. Fakat bu yenilgi, Efes’e play-in şansını getirdi.

Olympiakos’ta Son Durum

 olympiakos maç afişi

Rakibimiz Olympiakos, Ergin Ataman’ın başında olduğu Pana ile ligde kıyasıya bir rekabet içerisinde. Eurolig’de ise orta sıralardan kendilerini üst sıralara taşıyacak galibiyetlere imza attılar. Sezonu 4, 5 ya d 6’ncı sırada tamamlama ihtimalleri mevcut. Bu akşam Fenerbahçe Beko’yu yendikten sonra diğer maçların sonuçlarına göre rakipleri netleşecek. Georgios Bartzokas’ın öğrencileri, ligin bu döneminde iyi basketbol oynuyor. Takım toplamda 33 maçta 21 galibiyete imza attı. Son olarak Sırbistan’da Kızılyıldız’ı geçmeyi bildiler. Ligin ilk yarısında İstanbul’da Fenerbahçe Beko’ya 79-77 kaybetmişlerdi.

Play-Off’ta Rakip Kim Olacak?

 fenerbahçe beko rakip

Fenerbahçe Beko sezonun son maçını Yunanistan’da oynadıktan sonra rakibini bekleyecek. Şu anda potansiyel olarak Oylmpiakos güçlü adaylardan biri durumunda. Olympiakos haricinde Fenerbahçe Beko’nun Monaco ya da Barcelona ile eşleşme olasılığı da mevcut. Bu akşamki maça göre her iki takımın da rakipleri netleşmiş olacak. Öte yandan Efes’in de muhtemel rakipleri Baskonia Bologna maçıyla beraber ortaya çıkacak. Bu arada ekibimizde Johnathan Motley ve Yiğit Hamza Mestoğlu’nun oynaması beklenmiyor. Sertaç Yunanistan’a götürüldü ancak oynaması beklenmiyor.