2023/24 Basketbol Süper Ligi 27’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

12.04.2024 - 15:29

2023/24 Basketbol Süper Ligi 27’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 27’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Her hafta olduğu gibi 27’nci haftada da iki karşılaşma beIN Sports Haber ekranlarında basketbolseverlerle buluşacak. 27’nci haftada kalan maçların adresi beIN Sports 5 olacak.

Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun son bölümüne girildi. Kümede kalma ve play-offa katılma yarışının nefes kestiği ligde 27’nci haftanın programı belli oldu. beIN Sports’un açıkladığı programa göre iki karşılaşma beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak.

beIN Sports Haber’in yayın akışını açıklamasıyla “Bahçeşehir Koleji-Galatasaray Ekmas şifresiz mi? Türk Telekom-Fenerbahçe Beko hangi kanalda? Anadolu Efes-Beşiktaş Emlakjet beIN Sports Haber’de mi?” soruları yanıt buldu.

Galatasaray Ekmas Son Dört Haftada Hata Yapmak İstemiyor

Geçtiğimiz hafta Pınar Karşıyaka’ya kaybeden Galatasaray Ekmas, play-offta üst sıralar için kazanmak zorunda. Önümüzdeki hafta Beşiktaş Emlakjet’e konuk olacak Galatasaray Ekmas, Bahçeşehir Koleji karşısında kazanmak istiyor. 

Bahçeşehir Koleji ise geçtiğimiz hafta Beşiktaş Emlakjet karşısında kazanarak biraz olsun nefes aldı. Küme düşme hattıyla arasındaki galibiyet farkını iki maça çıkaran Bahçeşehir Koleji, Galatasaray Ekmas karşısında da kazanarak, son haftalara güvenli bölgede girmeye çalışacak.

Son 4 haftanın 3’ünde deplasmanda oynayacak olan Galatasaray Ekmas ile alt sıralardan kurtulmaya çalışan Bahçeşehir Koleji, BSL'nin 27’nci haftasında karşı karşıya geliyor. Bu kritik mücadeleyi, Cumartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.         
     
Basketbol Süper Ligi 27’nci Hafta      

Bursaspor Play-off İddiasını Sürdürmeye Çalışacak

Bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergileyen Bursaspor, 26 hafta sonunda 11 galibiyete sahip. Kalan haftalarda play-off iddiasını sürdürmek isteyen Bursaspor, Manisa BB önünde hata yapmamak zorunda. 

Manisa BB ise son iki haftada kazanarak ligde 5’inci sıraya yerleşti. Kalan haftalarda büyük sürpriz olmadığı takdirde play-off oynayacak Manisa BB, Bursaspor deplasmanında kazanarak üst sıralarda kalmak istiyor.

Bursaspor ile Manisa BB arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 27’nci hafta mücadelesi, Pazar 18.00’de beIN Sports Haber’de.