BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes 8 Nisan Bein Sports LİNK

08.04.2024 - 20:09

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes 8 Nisan Bein Sports LİNK

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde haftanın kapanış maçında birbirlerine rakip oluyorlar. Ülker Etkinlik ve Spor Salonu’nda oynanacak bu zorlu maç, bu akşam saat 20.30’da başlayacak. Müsabaka öncesinde öne çıkan aramalar ise şu şekilde: Fenerbahçe Beko maçı izle, Anadolu Efes maçı izle, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko canlı izle, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Anadolu Efes Fenerbahçe maç izle, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, Bein Sports link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Türkiye Basketbol Ligi maçı izle. Spor Ekranı kalitesiyle canlı yayın bilgilerini inceleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe efes

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun Anadolu Efes ile karşılaşacağı zorlu müsabakayı ligin resmi yayıncısı beIN Sports HD 5 kanalından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko- Anadolu Efes Maçı Canlı Takip

Derbi maçına dair tüm canlı istatistikleri TBF resmi sitesinden veya aşağıda bağlantısını bıraktığımız FB TV yayınından takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE BEKO-ANADOLU EFES MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Beko Eurolig’de İlk 4 Şansını Kaçırdı

 ülker arena

Ev sahibi Fenerbahçe sadece birkaç gün arayla ezeli rakibini bir kez daha kendi salonunda ağırlayacak. Elbette iki maçın da atmosferi, yoğunluğu ve dinamikleri birbirinden farklı olacaktır. Cuma akşamı oynanan maç Fenerbahçe Beko’nun ilk 4’e girip ev sahibi avantajını yakalaması adına önemliydi. Fakat takım zaten ilk 6’yı garantilediği için bu durum büyük bir problem yaratmadı. Öte yandan o maç, play-in potasına kendini atmak için son haftalarda yoğun mücadele veren Efes için çok daha hayatiydi. Efes maçı daha fazla istedi ve neticede de kazanmayı bildi. Ev sahibi ekip, Eurolig’i 6’ıncı sırada tamamlamayı garantiledi. Fenerbahçe muhtemelen Barcelona ya da Monaco ile eşleşecek. Bu arada Cuma akşamı oynanan maçta ev sahibi takımda Wilbekin 17 sayı ve Guduric 15 sayı ile katkı sağladı.

Anadolu Efes Play-in Şansını Korudu

 efes basketbol süper ligi

Anadolu Efes son 5 senede 2 şampiyonluk yaşamış bir takım olarak geçen sezon ve bu sezon alıştığımız noktadan uzaktı. Fakat son haftalarda takımın yeni koçuyla ritim bulması ve üst üste gelen galibiyetler, bir anda play-in olasılığını doğurdu. Lacivert beyazlı takım, şu anda play-in için en avantajlı konum durumunda. Fakat arkadan Milano ve Partizan bastırıyor. Shane Larkin ve Rodrigue Beaubois son haftalarda oldukça formda. Her iki oyuncu da son maçta karar anlarında sahneye çıktılar ve liderliklerini konuşturdular. Bu akşam bunu tekrar edip edemeyeceklerini hep birlikte izleyeceğiz

İki Takım Arasındaki Son Karşılaşmalar

 calathes yam madar hayes

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes arasında oynanan maçlar, son yıllarda bambaşka bir seviyeye ulaştı diyebiliriz. Bu sezon iki takım Türkiye Kupası finalinde karşılaştılar. O maçı sarı lacivertliler rahat bir şekilde kazanıp kupaya uzanmıştı.  Ligin ilk yarısında oynanan maçı ise Efes 81-80 ile geçmeyi bilmişti. Bu sezon Eurolig sahnesinde ise takımlar birbirlerini deplasmanlarda yendiler. Fenerbahçe iç sahadaki son 2 Efes maçını da kaybetti. 50 sayı bularak rekor kıran Hayes ile 49 sayı ile rekorun bir önceki sahibi olan Larkin bir kez daha karşılaşacaklar. Fenerbahçe Beko’nun yine dolu tribünler önünde oynaması bekleniyor.