Cbc Sport’un 9-11 Nisan Arasında Yayınlayacağı Maçlar Belli Oldu

08.04.2024 - 14:01

Cbc Sport’un 9-11 Nisan Arasında Yayınlayacağı Maçlar Belli Oldu

Azerbaycan kanalı CBC Sport’un 9-11 Nisan arasında yayınlayacağı maçlar belli oldu. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nden toplam 4 karşılaşma CBC Sport’ta olacak. Futbolseverler CBC Sport ekranlarından Avrupa kupaları maçlarını takip edebilecek.

Avrupa kupaları haftalarında birçok karşılaşmayı futbolseverlerle buluşturan CBC Sport, 9-11 Nisan arasında toplam 4 karşılaşmayı ekranlara getireceğini duyurdu. Şampiyonlar Ligi’nden iki maçı yayınlayacak CBC Sport, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nden de 1’er maçı futbolseverlerle buluşturacak.

CBC Sport’un yayın akışını paylaşması “Olympiakos-Fenerbahçe şifresiz mi? Olympiakos-Fenerbahçe CBC Sport’ta mı? CBC Sport hangi maçları yayınlayacak?” gibi soruların yanıt bulması anlamına geldi.

Şampiyonlar Ligi’nde İki Dev Maç CBC Sport’ta

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı Salı günü oynanacak maçlarla başlıyor. CBC Sport da oynanacak 4 maçın ikisini ekranlara getiriyor.

Salı günü 22.00’de Real Madrid ile Manchester City kozlarını paylaşıyor. Bu dev karşılaşma, CBC Sport ekranlarından naklen yayınlanıyor. Çarşamba günü 22.00’de ise bu kez PSG ile Barcelona kozlarını paylaşıyor. Çeyrek finalin bu kritik eşleşmesi de CBC Sport’tan naklen yayınlanıyor.

Salı 
  • 22.00 Real Madrid-Manchester City

Çarşamba
  • 22.00 PSG-Barcelona
 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final CBC Sport      

Perşembe Günü İki Karşılaşma CBC Sport’ta

CBC Sport, Şampiyonlar Ligi mesaisinin ardından Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını futbolseverlerle buluşturuyor. Futbolseverlerin en çok merak ettiği “Olympiakos-Fenerbahçe CBC Sport’ta mı?” sorusu da böylece yanıt buluyor.

Saatler 19.45’i gösterdiğinde Olympiakos ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Bu keyifli mücadeleyi CBC Sport ekranlarından takip edebilirsiniz. 22.00’de ise Liverpool ile Atalanta kozlarını paylaşıyor. Bu kritik mücadele de CBC Sport ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Avrupa kupaları haftalarını en az 4 maç yayını ile geçiren CBC Sport, böylece bu haftada da geleneği bozmadı. Türkiye’den izlenebilen kanallardan CBC Sport’tan bu keyifli karşılaşmaları takip edebilirsiniz.

Perşembe
  • 19.45 Olympiakos-Fenerbahçe
  • 22.00 Liverpool-Atalanta