2024 Kadınlar Euroleague Final Four TRT Spor Yıldız’da

08.04.2024 - 01:59

2024 Kadınlar Euroleague Final Four TRT Spor Yıldız’da

Kadınlar Euroleague Final Four’un yayıncısı belli oldu. Mersin’de düzenlenecek dörtlü finali TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz. Fenerbahçe Alagöz ve ÇBK Mersin’in boy göstereceği turnuva, Euroleague Women YouTube kanalından da ekranlara gelecek.

Kadınlar Euroleague dörtlü finali Cuma günü başlıyor. Son yıllarda büyük spor etkinliklerini yayınlayan TRT Spor Yıldız, Kadınlar Euroleague Final Four’u da ekranlara getiriyor. Cuma günü yarı finalleri ve Pazar günü şampiyonluk mücadelesini TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz.

TRT Spor Yıldız’ın yayın akışını açıklamasının ardından “Kadınlar Euroleague yarı finalleri hangi kanalda? Kadınlar Euroleague dörtlü finali nereden izleyebilirim? Kadınlar Euroleague Fenerbahçe-ÇBK Mersin maçı hangi kanalda?” gibi sorular yanıt buldu.

Yarı Finaller Cuma Günü

Kadınlar Euroleague Final Four’da iki takımla boy göstereceğiz. Mersin’de düzenlenecek dörtlü finalde yarı final karşılaşmaları Cuma günü oynanacak. 

Cuma günü saatler 16.00’yı gösterdiğinde Villeneuve ile USK Prag kozlarını paylaşacak. Bu karşılaşmayla ilk finalist belli olacak. Bu mücadelenin ardından ise temsilcilerimiz sahaya çıkacak. 19.00’da Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisinde de eşleşen iki ekip karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Alagöz ile ÇBK Mersin arasındaki mücadeleyi, TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cuma
  • 16.00 ESB Villeneuve-USK Prag
  • 19.00 Fenerbahçe Alagöz-ÇBK Mersin
Kadınlar Euroleague Final Four      

Pazar Günü Üçüncülük ve Final Maçı

TRT Spor Yıldız Pazar günü ise üçüncülük ve final maçlarını ekranlara getirecek. Saatler 16.00’yı gösterdiğinde yarı final maçlarını kaybeden ekipler üçüncülük için parkeye çıkacak. 19.00’da ise final maçı ekranlara gelecek. Bu iki karşılaşmayı da TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edebilirsiniz.

Euroleague’de Final Four karşılaşmalarını TRT Spor Yıldız’ın yanı sıra Euroleague Women YouTube kanalı da ekranlara getirecek. Dilerseniz bu kanal üzerinden de yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmalarını takip edebilirsiniz.

Pazar
  • 16.00 Üçüncülük Maçı
  • 19.00 Euroleague Kadınlar Finali