BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes 5 Nisan S SPORT LİNK

05.04.2024 - 20:12

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes 5 Nisan S SPORT LİNK

Eurolig’deki iki başarılı temsilcimiz Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, sezonun sondan bir önceki maçında karşı karşıya geliyor. Özellikle de Efes açısından çok kritik olan maç saat 20.45’te başlayacak. Maç öncesinde dikkat çeken aramalar ise şöyle sıralanıyor: Fenerbahçe Beko maçı izle, Anadolu Efes maçı izle, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes canlı izle, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes canlı maç izle, Fenerbahçe Anadolu Efes maç izle, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Canlı yayın detayları ve güncel gelişmeler şimdi sizlerle!

FENERBAHÇE BEKO-ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe beko efes

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes İzleme Linki Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’in derbi kapsamında karşı karşıya geleceği müsabakayı bu akşam S Sport’tan izlemek mümkün.

Fenerbahçe Beko-Efes Maçı Canlı Takip

İki Türk takımının rekabetinde canlı maç ve istatistik takibi yapmak adına FB TV yayınından ya da Eurolig resmi sitesinden yararlanabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Play-Off’u Garantiledi

 fenerbahçe play-off

Temsilcilerimizden biri olan Fenerbahçe Beko, bir diğer Türk takımı Efes’i Ülker Arena’da ağırlıyor. Derbi niteliğinde maç için sunulan tüm biletler tükendi. Dolayısıyla maçta basketbol severleri çok iyi bir atmosfer bekliyor. Turkish Airlines EuroLeague’de artık 33’üncü haftaya giriyoruz. Dolayısıyla haftaya takımlar son bir defa daha oynayacaklar. Artık sıralamalar ve play-off hakkı kazanan takımlar netleşiyor. Fenerbahçe Beko şu anda ilk 6’yı garanti altına aldı. Maccabi’nin dünkü Barca yenilgisi, bu durumu netleştirdi. Ekibimiz geçen hafta Alba karşısında tarihi bir galibiyete imza attı. Kulübün en çok sayı atan oyuncu rekoru ve aynı zamanda Eurolig modern zaman sayı rekoru tek maçta kırıldı. Bu gururu yaşayan isim ise Nigel Hayes oldu.

Anadolu Efes için Final Gibi Bir Maç

 efes sıralama

Anadolu Efes cephesinde ise işler biraz karışık. Takım ligin ikinci yarısında ciddi anlamda toparlandı ancak bu durum play-offlar için yeterli olacak mı bunu beraber göreceğiz. Şu anda ilk 6’nın dışında kaldılar ancak en azından play-in alanına girmek adına yoğun bir mücadele söz konusu. Tomislav Mijatovic tarafından çalıştırılan Efes, geçen hafta Baskonia karşısında müthiş bir galibiyet aldı. Bu galibiyette eski bir Baskonia oyuncusu olan Larkin büyük bir faktör oldu. Efes’in son 2 haftada oynayacağı maçları kesinlikle kazanması gerekiyor. Bu akşam galibiyet dışında herhangi bir senaryo Efes’i kurtarmıyor. Tabii bu arada diğer takımların son 2 hafta performansı da bu durumu netleştirecektir.

İki Takım da Ligde Petkim’i Devirdi

 fenerbahçe efes  derbisi

Anadolu Efes de Fenerbahçe Beko da son lig maçlarını Aliağa Petkim ile oynadı. Fenerbahçe 24’üncü hafta kapsamında rakibini ciddi bir farkla geçti. Öte yandan 25’inci hafta müsabakasında Efes aynı takımı kendi salonunda ağırladı. Bu maçta Efes rakibini 25 sayılık farkla geçti. Söz konusu durum, Beşiktaş Fenerbahçe Beko maçının ertelenmesinden kaynaklandı. Efes bu sezon ligde sadece 3 yenilgi aldı. Oturu ve Beaubois, son haftalarda oldukça formda göründü. Tüm bunlara rağmen bu akşam oynanacak olan derbide Fenerbahçe Beko favori olarak gösteriliyor.