2023/24 Basketbol Süper Ligi 26’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

02.04.2024 - 16:22

2023/24 Basketbol Süper Ligi 26’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 26’ncı haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. beIN Sports Haber, iki karşılaşmayı şifresiz yayınlayacak. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 26’ncı haftasında kalan maçların adresi ise beIN Sports 5 olacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonda son düzlüğe girildi. Kümede kalma ve play-off yarışının son sürat devam ettiği ligde 26’ncı haftanın programı açıklandı. beIN Sports tarafından açıklanan programa göre iki karşılaşma şifresiz yayınlanacak. beIN Sports Haber’den yayınlanan maçlar dışındaki karşılaşmalar ise beIN Sports 5’te olacak.

beIN Sports’un yayın akışını açıklamasıyla “Galatasaray Ekmas-Pınar Karşıyaka şifresiz mi? Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes hangi kanalda? Bahçeşehir Koleji-Beşiktaş Emlakjet beIN Sports Haber’de mi?” soruları yanıt buldu.

Küme Düşen İlk Takım Samsunspor 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ne bu sezon yükselen Samsunspor, ligde beklentileri karşılayamadı. Yaklaşık 8-9 haftadır genç oyuncularla parkeye çıkan Samsunspor’un geçtiğimiz hafta itibarıyla lige tutunma şansı matematiksel olarak kalmadı. Kalan haftalarda sürpriz yapmaya çalışacak Samsunspor, evinde Çağdaş Bodrum’u konuk ediyor.

Çağdaş Bodrum ise son haftalarda yakın giden karşılaşmaların tamamını kaybetti. Bu sonuçlarla ligde 15’inci sıraya gerileyen Çağdaş Bodrum, Samsunspor deplasmanında hata yapmamak zorunda. 

Samsunspor ile Çağdaş Bodrum arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 26’ncı hafta mücadelesini, Cuma 18.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.              

Basketbol Süper Ligi 26’ncı Hafta      

Ligde Kritik Randevu beIN Sports Haber’de

Bahçeşehir Koleji, bu sezon ligde beklentileri tam anlamıyla karşılayamadı. Alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Bahçeşehir Koleji, geçtiğimiz hafta Pınar Karşıyaka’ya farklı mağlup oldu. Alınan bu sonuç, Bahçeşehir Koleji’nin play-off iddialarını büyük ölçüde sonlandırdı.

Beşiktaş Emlakjet ise ligde oynadığı son 5 maçın 4’ünden galibiyetle ayrılan taraf oldu. Bu sezon beklentileri aşan Beşiktaş Emlakjet, ligin normal sezonunu büyük bir aksilik yaşamadığı sürece ilk 3 sırada tamamlayacak. Geçtiğimiz hafta Eurocup maçı sebebiyle ligde maç oynamayan Beşiktaş Emlakjet, Bahçeşehir Koleji deplasmanından galibiyet çıkarmak istiyor.

Bahçeşehir Koleji ile Beşiktaş Emlakjet arasındaki mücadele, Cumartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber’de.