BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Hatayspor 2 Nisan Bein LİNK

02.04.2024 - 19:15

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Hatayspor 2 Nisan Bein LİNK

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de bu akşam Hatayspor takımı ile Rams Park’ta karşılaşıyor. Saat 20.30’de başlayacak olan zorlu müsabakayı Ali Şansalan yönetecek. Maçtan önce popüler olan aramalar genel olarak şu şekilde sıralanıyor: Galatasaray maçı izle, Hatayspor maçı izle, Galatasaray Hatayspor canlı izle, Galatasaray Hatayspor canlı maç izle, Galatasaray Hatayspor maç izle, Galatasaray Hatayspor lig maçı izle, Bein Spor maçı online izle. Spor Ekranı farkıyla canlı yayın bilgilerini öğrenebilirsiniz.  

GALATASARAY-HATAYSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray hatayspor

Galatasaray-Hatayspor Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Hatayspor İzleme Linki Galatasaray ve Hatayspor arasındaki karşılaşmayı, ligin resmi yayıncısı beIN Sports HD 1 üzerinden izlemek mümkün.

Galatasaray-Hatayspor Maçı Canlı Takip

Galatasaray Hatayspor maçında ev sahibi takım favori durumunda. Kritik maça dair canlı istatistikleri takip etmek adına GS TV yayınından yararlanabilirsiniz.

GALATASARAY-HATAYSPOR MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY-HATAYSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Liderliği Korumak İstiyor

 galatasaray antrenman

Trendyol Süper Lig’in lideri olan Galatasaray, verilen milli takım ve seçim arasından sonra iyi bir şekilde dönmek istiyor. Ritmi sürdürmek adına Okan Buruk ve oyuncular bu maça büyük önem veriyor. Milli maç arası verilmeden önce takım son olarak Kasımpaşa ile karşılaşmıştı. O müsabaka haftanın değil belki de sezonun en güzel maçlarından biri olarak öne çıkmıştı. Okan Buruk’un talebeleri o maçı 4-3 kazanmayı bildi. Üstelik son 10 dakikaya takım 3-2 geride girmişti. Hatayspor maçından önce takımın önemli oyuncularından biri olan Davinson Sanchez’in kadroda olması beklenmiyor.

Federasyon Kararlarına Tepki

 galatasaray açıklama

Galatasaray TFF’nin açıkladığı disiplin kararlarına ciddi bir tepki gösterdi. Bilindiği üzere Trabzonspor Fenerbahçe maçından sonra çıkan olaylarda bazı taraftarlar sahaya girmiş ve futbolculara saldırmaya başlamışlardı. Bunun üzerine kendilerini fiziksel düzeyde savunan Fenerbahçeli futbolcuların da ceza alabileceği düşünülüyordu. Galatasaray, Fenerbahçe başkanının ligden çekileceklerini söyleyerek oyuncularına gelebilecek cezalara bir anlamda engel olduğunu vurguladı. Ayrıca TFF’nin disiplin sevklerinde adil davranmadığını belirten bir açıklama yayınladı. Bilindiği üzere bu Pazar günü Fenerbahçe ve Galatasaray Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecekler.

Hatayspor Düşmeme Mücadelesi Veriyor

 galatasaray hatayspor maç afişi

Galatasaray’ın bu hafta kendi sahasında ağırlayacağı Hatayspor, bilindiği üzere sezona müthiş bir giriş yapmıştı fakat daha sonrasında işler pek de yolunda gitmemiştir. Hatayspor, yaşadığı deprem felaketinden sonra kısıtlı bütçesi ve olanaklarıyla mücadele veriyor. Takım bu sezon maçlarını kendi taraftarının önünde ve kendi stadyumunda oynayamadı. Son olarak milli maç arasından önce Samsunspor ile karşılaşan güney ekibi, o maçı 3 golle kazanmıştı. Bu arada Volkan Demirel’in ekibinde Kamil Ahmet Çörekçi’nin sakatlık problemi sürüyor.