Gurmespor Ekibi Sports Digitale YouTube Kanalına Transfer Oldu

02.04.2024 - 00:35

Gurmespor Ekibi Sports Digitale YouTube Kanalına Transfer Oldu

Başarılı YouTube kanallarından Sports Digitale, transferlerine devam ediyor. Son açıklamayla Gurmespor ekibi Sports Digitale YouTube kanalına transfer oldu. Bu da Serhat Akın, Bora Beyzade ve Berkay Tokgöz’ün yeni adresinin Sports Digitale olacağı anlamına geldi.

YouTube yayını yapan spor kanalları arasında yer alan Sports Digitale, yeni transferlerini duyurdu. Son dönemde Gurmespor YouTube kanalıyla izleyicilerin karşısına çıkan Serhat Akın, Bora Beyzade ve Berkay Tokgöz’ün yeni adresi Sports Digitale oldu. Üç isim yorumlarıyla bundan böyle Sports Digitale YouTube kanalında izleyicilerin karşısında olacak.

Sports Digitale Ailesine Hoş Geldin Serhat Akın

Serhat Akın’ın Sports Digitale YouTube kanalında yer alacağının duyurusu Twitter’dan yapıldı. Sabah saatlerinde Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu tarafından yeni transferler yapılacağı açıklanmıştı. Akşam saatlerinde ise Serhat Akın, bir video ile duyuruldu. Yapılan paylaşım şu şekildeydi:

Sports Digitale ailesine hoş geldin Serhat Akın


İlk Yayın Saraçoğlu’ndan

Yağız Sabuncuoğlu, Sports Digitale’de transferlerin devam edeceğini ve yeni transferlerin ilk yayınına 2 Nisan’da Fenerbahçe Kongresi ile çıkacağını açıkladı. Yağız Sabuncuoğlu’nun konuyla ilgili paylaşımları şu şekildeydi:

Siz istediniz, biz getirdik. Sports Digitale'de kalın, size bugün birçok sürprizimiz olacak. 'Zirve' diye çıktığımız bu yolda adım adım günden güne desteğinizle büyüyoruz. Bildirimleri açın, bitirdiğimiz transferleri bugün açıklayacağım. İlk yayın 2 Nisan'da Saraçoğlu'ndan... Transferlerimiz devam edecek, beklemede kalın. 😎


Sports Digitale Kadrosunu Güçlendiriyor

Yaklaşık iki sezondur imza attığı yayınlarla dikkat çeken Sports Digitale, kadrosunu güçlendiriyor. Rıdvan Dilmen, Fırat Aydınus, Ersin Düzen, Sercan Dikme, Ertan Süzgün ve Fırat Günayer gibi isimleri kadrosuna katan Sports Digitale, geçtiğimiz saatlerde de üç yeni transferi duyurdu.

Serhat Akın, Bora Beyzade ve Berkay Tokgöz transferlerini duyuran Sports Digitale’in güçlü kadrosuna önümüzdeki günlerde yeni isimlerin eklenmesi bekleniyor.