BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anthony Joshua-Francis Ngannou 8 Mart DAZN Link

08.03.2024 - 18:53

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anthony Joshua-Francis Ngannou 8 Mart DAZN Link 

Ağırsıklet boks mücadelesinde Anthony Joshua ile Francis Ngannou kozlarını Suudi Arabistan’da paylaşıyor. Bu kritik karşılaşma öncesinde Google aramaları “canlı izle Anthony Joshua-Francis Ngannou bedava link 8 Mart, Anthony Joshua-Ngannou hangi kanalda? Joshua-Ngannou maçını nasıl izleyebilirim? Ngannou-Joshua şifresiz izle, Joshua-Ngannou bedava izle” şeklinde.

Geçtiğimiz aylarda Tyson Fury karşısında gösterdiği performansla dikkat çeken Francis Ngannou, bu kez kendine üç maçlık galibiyet serisi kuran Anthony Joshua ile karşılaşıyor. Ağırsıklet boksunda bu kritik karşılaşma, 8 Mart Cuma günü 22.00’de.

Joshua-Ngannou Maçı Canlı Yayın Linki

Union SG-Fenerbahçe Maç İzleme Linki Anthony Joshua ile Francis Ngannou arasındaki bu mücadelenin yayıncısı geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Son dönemde boks yayınlarıyla dikkat çekmeyi başaran DAZN, Joshua ile Ngannou arasındaki mücadelenin yayıncısı oldu. DAZN üyesi olarak bu karşılaşmayı izleyebilirsiniz.


Karşılaşmanın Tanıtımı Yapıldı

Anthony Joshua ile Francis Ngannou arasındaki mücadelenin tanıtımı geçtiğimiz haftalarda yapıldı. Kısa sürede binlerce beğeni alan tanıtım şu şekildeydİ:


Ngannou’nun Kariyerindeki İkinci Boks Maçı

Usyk karşısında alınan mağlubiyetler sonrasında toparlayan Anthony Joshua, üst üste aldığı üç galibiyetle tekrar kemer yoluna girdi. Rakibi Francis Ngannou ise kariyerindeki ikinci boks maçına çıkıyor.

İlk maçında Tyson Fury karşısında beklentilerin üstünde bir performans gösteren Ngannou, rakibine puanla kaybetti. Bu maçı kazanması durumunda ağırsıklet boks şampiyonluğu için unvan maçına çıkması beklenen Ngannou, bir kez daha tüm dünyayı şok etmek istiyor.

Francis Ngannou’nun bu maçın ardından PFL organizasyonunda kemer maçına çıkması da bekleniyor. 


Joshua-Ngannou Maçı Hakkında Kısa Bilgiler

Tüm dünyanın merakla beklediği Joshua-Ngannou mücadelesi hakkında cevabı en çok merak edilen sorular şu şekilde:

Joshua-Ngannou Maçı Tarihi ve Yeri: Maç, 8 Mart tarihinde Riyad, Suudi Arabistan’daki Kingdom Arena’da yapılacak. Maçın başlama saatinin 9 Mart 00.00’ı bulabileceği de tahmin ediliyor.

Joshua-Ngannou Maçı Yayın Bilgileri: Dünya genelinde 200’den fazla ülkede DAZN.com üzerinden canlı yayınlanacak. Türkiye’deki boks tutkunları da DAZN üzerinden karşılaşmayı izleyebilecek.

Dövüşçüler Hakkında: Anthony Joshua, Britanya vatandaşı ve 27-3 (24 KOs) bir dövüş rekoruna sahip. Francis Ngannou ise Kamerun vatandaşı ve geçtiğimiz yıl WBC dünya ağırsıklet şampiyonu Tyson Fury ile yaptığı maçta ilk boks dünya şampiyonunu yere sererek dikkat çekmeyi başardı. Eski UFC ağırsıklet şampiyonu olan Ngannou, MMA’deki kariyerine ise PFL organizasyonunda devam ediyor.