BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Real Madrid-Fenerbahçe Beko 7 Mart S SPORT LİNK

07.03.2024 - 22:03

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Real Madrid-Fenerbahçe Beko 7 Mart S SPORT LİNK

Eurolig’deki önemli temsilcilerimizden biri olan Fenerbahçe Beko, bu akşam Real Madrid deplasmanında mücadele edecek. Türkiye saati ile 22.45’te başlayacak olan kritik karşılaşmada favori taraf ev sahibi Real. Son derece zorlu geçmesi beklenen maç öncesi dikkat çeken aramalar şöyle: Fenerbahçe Beko maçı izle, Real Madrid maçı izle, Real Madrid Fenerbahçe Beko canlı izle, Real Madrid Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Real Madrid Fenerbahçe Beko maç izle, Real Madrid Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça ilişkin en güncel gelişmeler içeriğimizde sizlerle!

REAL MADRID-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

real fenerbahçe beko

Real Madrid–Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Real Madrid-Fenerbahçe Beko İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun İspanya’daki zorlu randevusu bu akşam yalnızca Eurolig resmi yayıncısı S Sport üzerinden yayınlanacak.

Real Madrid-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Beko lideri bir kez daha yenerek mesaj vermek istiyor. Maç istatistiklerini aşağıdaki bağlantı üzerinden takip edebilirsiniz.

REAL MADRİD-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Baskonia’yı Devirdi

 sertaç fb beko

Fenerbahçe Beko, verilen zorunlu aradan dolayı bir süre Eurolig’den uzak kaldı. Bu akşam Avrupa’nın 1 numaralı basketbol organizasyonunda heyecan kaldığı yerden devam edecek. Fenerbahçe Beko, Avrupa ve kupa maçları nedeniyle Eurolig’e verilen arayı oldukça iyi değerlendirdi. Sarı lacivertliler bu döneme bir Türkiye Kupası başarısı sığdırdı. Ayrıca milli takım maçlarında da Sertaç ve Tarık Biberovic’in performansı teknik heyeti memnun etti. Geçen hafta oynanan Eurolig maçında ekibimiz Baskonia’yı ağırladı. Taraftarından önemli bir destek alan Fenerbahçe Beko, maçı 111-96 ile kapattı. Bu maçta yeni sayı rekorunun da kırıldığını belirtelim. Maça özellikle yüksek sayı isabeti ve atılan 3 sayılı katışlar damga vurdu. 11 sayı ve 12 ribaund ile Calathes maça damgasını vuran isim oldu.

Tofaş Maçında Duygusal Anlar

 ege fb beko

Fenerbahçe son resmi maçında ligde Tofaş ile karşılaştı. Bursa temsilcisine karşı Fenerbahçe Beko, tıpkı Baskonia maçında olduğu gibi harika bir hücum performansı gösterdi. Saras’ın dokunuşlarıyla vites yükselten Fenerbahçe, bizi genç bir yetenekle tanıştırdı. Henüz 16 yaşında olan Ömer Ege, Tofaş maçında Saras tarafından oynatıldı. Aldığı süreleri çok iyi değerlendire Ömer Ege, kısa zamanda 6 sayı buldu. Oyuncu taraftarın sevgisini kazanmayı başardı. Genç yeteneğin sezonun kalan maçlarında zaman zaman  bu şekilde oynaması güçlü bir olasılık.

Real Madrid Ligin Zirvesinde

 real madrid maç afişi

Real Madrid bu sezona her açıdan damga vurmayı başarıyor. Her ne kadar son 2 maçta yenilseler de en yakın rakiplerinin bile 4 galibiyet önünde yer alıyorlar. İki İspanyol takımı ligin zirvesine yerleşmiş durumdalar. Real Madrid, sezon sonunun ve alınan galibiyetlerin getirdiği bir rehavetle kaybetmeye başladı. Fenerbahçe Beko, Real’i en formda olduğu haftalarda devirmeyi başarmıştı. Hatta o haftaya kadar henüz Real’in ligde yenilgisi yoktu. İspanya temsilcisi geçen hafta Eurolig sahnesinde Pana’ya 8 sayı ile kaybetti. Ondan önce ise Milano deplasmanında kaybetmişlerdi. Kendi liglerinde ise 23 maçta 20 galibiyet elde ettiler.