2023/24 Basketbol Süper Ligi 22’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

07.03.2024 - 14:15

2023/24 Basketbol Süper Ligi 22’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 22’nci haftanın programı belli oldu. Her hafta iki karşılaşmayı ekranlara getiren beIN Sports Haber, ligin 22’nci haftasında da yayınlara devam ediyor. Yayın akışının belli olmasıyla “Merkezefendi Belediyesi-Fenerbahçe Beko şifresiz mi? Galatasaray Ekmas-Darüşşafaka hangi kanalda? Beşiktaş-Çağdaş Bodrum beIN Sports Haber’de mi?” soruları yanıt buldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi yayıncısı beIN Sports, her hafta iki karşılaşmayı şifresiz ekranlara getiriyor. Ligin 22’nci haftasında da bu durum değişmedi ve kanal iki mücadeleyi şifresiz yayınlayacağını duyurdu. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22’nci haftasının diğer karşılaşmaları ise beIN Sports 5 ekranlarında basketbolseverlerle buluşuyor.

Merkezefendi Belediyesi Küme Düşme Hattından Çıkmaya Çalışıyor

Ligde bir türlü seri galibiyetler alamayan ve alt sıralardan kurtulamayan Merkezefendi Belediyesi, geçtiğimiz hafta Petkimspor’a konuk oldu. Karşılaşmayı 89-81 kaybeden Merkezefendi Belediyesi, bu sonuçla 7 galibiyette kaldı.

Fenerbahçe Beko ise geçtiğimiz hafta rahat bir maç çıkardı. Tofaş karşısında mücadeleyi baştan sona önde götüren Fenerbahçe Beko, 109-77 ile parkeden galip ayrılan taraf oldu.

Alt sıralardan kurtulmak isteyen Merkezefendi Belediyesi ile ligdeki galibiyet serisini devam ettirmeyi hedefleyen Fenerbahçe Beko arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22’nci hafta mücadelesi, Cumartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber’de.


Moralli Beşiktaş Ligde Galibiyet Peşinde

Hafta içi Gran Canaria deplasmanından galibiyet çıkararak Eurocup’ta çeyrek finale yükselen Beşiktaş Emlakjet, ligde de yoluna sorunsuz devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Manisa BB karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alan Beşiktaş Emlakjet, Çağdaş Bodrum önünde kazanarak ligde yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Çağdaş Bodrum ise iki maçlık galibiyet serisinin ardından Büyükçekmece ile karşılaştı. Çağdaş Bodrum, karşılaşmayı 108-71 kaybetti. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Çağdaş Bodrum, zorlu Beşiktaş Emlakjet deplasmanında sürpriz peşinde olacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22’nci haftasında Beşiktaş Emlakjet ile Çağdaş Bodrum kozlarını paylaşıyor. Bu keyifli mücadeleyi, Pazar 18.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.