BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Union SG-Fenerbahçe 7 Mart Exxen TV LİNK

07.03.2024 - 22:05

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Union SG-Fenerbahçe 7 Mart Exxen TV LİNK

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Top 16 kapsamında bu akşam Türkiye saati ile 23.00’te Union SG takımına  konuk olacak. Belçika’dan avantajlı bir skorla dönmek isteyen ekibimiz, çeyrek finale yükselme mücadelesi verecek. Müsabakadan önce oluşan trend aramalar şu şekilde: Fenerbahçe maçı izle, Union SG  maçı izle, Union SG Fenerbahçe canlı izle, Union SG Fenerbahçe canlı maç izle, Union SG Fenerbahçe maç izle, Union SG Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Exxen link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Spor Ekranı kalitesiyle maçtan önceki güncel gelişmeleri ve canlı yayın detaylarını inceleyebilirsiniz.

UNİON SG -FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

union sg fenerbahçe

Union SG-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki 

Union SG-Fenerbahçe Maç İzleme Linki Fenerbahçe ve Union SG takımlarının karşı karşıya geleceği zorlu maç, Exxen dijital platformunda olacak.

Union SG-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Gruptan lider çıkan Fenerbahçe, Belçika’da iyi bir futbol oynayarak İstanbul’a moralli şekilde dönmek istiyor. Maç istatistiklerini anlık olarak takip etmek isteyenler FB TV yayınına yönelebilir.  

UNİON SG-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Avantajlı Dönmek İstiyor

 mert hakan yandaş

Fenerbahçe haftalar sonra yeniden Avrupa sahnesine dönüyor. Bilindiği üzere temsilcimiz, grup aşamasını lider tamamladığı için Son 16 Play-off turunu otomatik olarak geçme hakkı elde etmişti. Bu sayede de daha fazla dinlenme şansı buldu. Bu maçın kazanılması durumunda, ülkemizi Avrupa’da temsil eden Fenerbahçe çeyrek final için müthiş bir avantaj yakalayacak. Fenerbahçe’nin Aston Villa ile beraber Konferans Ligi’nin en önemli adaylarından biri olarak gösterildiğini belirtelim. Ligin ilk yarısındaki temposundan bir nebze uzaklaşan sarı lacivertliler, son lig maçında Cengiz ve Osayi’nin katkıları ile Hatayspor engelin sorunsuz biçimde aştı. Öncesinde ise Türkiye Kupası’nda veda ederek büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

Becao’dan Kötü Haber

 becao

İsmail Kartal’ın ekibi bu aralar üst üste gelen sakatlıklar nedeniyle ciddi sorunlar yaşıyor. Peres’in sakatlığı uzun zamandır devam ederken hatırlanacağı üzere Becao da ciddi bir sakatlık geçirmişti. O sakatlıktan sonra haftalar boyunca formasına uzak kalan Becao, tam iyileşip sahalara dönerken tekrar bir yırtık sorunu ile karşılaştı. Oyuncunun en az 10 gün sahalardan uzak kalacağı düşünülüyor. Öte yandan İrfan Can Kahveci’nin de en formda döneminde sakatlanması, İsmail Kartal’ı kara kara düşündürüyor. Forvet hattında ise King’in sakat durumda olduğunu belirtelim. İsmail Kartal’ın resmi kadroya adını yazdırmadığı Kent, bu maçta takım kadrosunda yer alacak. Oyuncunun ikinci yarıda oynaması bu anlamda sürpriz olmayacaktır.

Union SG Belçika Ligi’ne Damga Vuruyor

 union sg

Fenerbahçe’nin bu akşam Belçika deplasmanında karşılaşacağı Union SG, kendi ligine bu sezon damga vuruyor. Alt liglerde mücadele ederken yatırımlar neticesinde üst üste bu aşamalara ulaşan takım, şampiyonluğa adım adım yaklaşıyor. Geçen sezon da bu başarıya oldukça yaklaştıklarını belirtelim. Oyun tarzları ile büyük beğeni toplayan takımın başında Alexander Blessin yer alıyor. Union SG takımı kendi liginde geçen hafta sonu OH Leuven takımı ile karşılaştı ve müsabakayı 2 farkla kazandı. Ligde bu sezon yalnızca 2 yenilgi alan bu sert takıma karşı ekibimizin işi hiç de kolay olmayacaktır. Bu arada UEFA Avrupa Ligi’nde grubu 3’üncü sırada tamamladıklarını ve bu nedenle UEFA Konferans Ligi’ne geçiş yaptıklarını vurgulayalım. Takım daha önceki turda Eintracht Frankfurt’u eleme başarısı gösterdi.