CBC Sport 5-7 Mart Arasında Yayınlayacağı Maçları Açıkladı

04.03.2024 - 12:44

CBC Sport 5-7 Mart Arasında Yayınlayacağı Maçları Açıkladı

Azerbaycan’ın başarılı spor kanalı CBC Sport, 5-7 Mart arasında yayınlayacağı maçları açıkladı. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayınlarına devam edeceğini duyuran CBC Sport, 4 mücadeleyi yayın akışına aldı.

Azerbaycan’da Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayıncısı CBC Sport, 5-7 Mart arsında yayınlayacağı maçları duyurdu. Türkiye’den izlenebilen başarılı kanallardan CBC Sport’ta Şampiyonlar Ligi’nden iki, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nden 1’er maç ekranlara gelecek.

CBC Sport’un yayın akışını paylaşmasıyla “Union SG-Fenerbahçe maçı CBC Sport’ta mı? CBC Sport’ta hangi Şampiyonlar Ligi maçları yayınlanacak? CBC Sport’ta Şampiyonlar Ligi maçları şifresiz mi?” gibi sorular yanıt buldu.

Şampiyonlar Ligi’nde İlk Çeyrek Finalistler Belli Oluyor

Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu rövanş mücadeleleri ekranlara geliyor. CBC Sport da bu karşılaşmaların iki tanesini futbolseverlerle buluşturuyor.

Salı günü 23.00’te ilk maçta hüsrana uğrayan Bayern Münih, Lazio önünde turu geçmeyi hedefliyor. Bayern Münih-Lazio Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesini, CBC Sport’tan izleyebilirsiniz. 

Çarşamba günü ise Real Madrid ile Leipzig kozlarını paylaşıyor. Deplasmanda 1-0 kazanan Real Madrid, rakibini bir kez daha mağlup ederek üst tura çıkmayı hedefliyor. Real Madrid-Leipzig karşılaşması, Çarşamba 23.00’te CBC Sport’ta.           
  
Şampiyonlar Ligi CBC Sport Son 16 Turu Maçları      

Union SG-Fenerbahçe Maçı CBC Sport’ta

UEFA Avrupa Konferans Ligi ve UEFA Avrupa Ligi karşılaşmalarını ekranlara getiren CBC Sport, Perşembe günü iki mücadeleyi naklen yayınlıyor.

Perşembe gününün açılış mücadelesinde Azerbaycan temsilcisi Karabağ ile Almanya’da şampiyonluğa koşan Bayer Leverkusen karşı karşıya geliyor. UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek final hedefleyen Karabağ ile Bayer Leverkusen arasındaki bu mücadele, Perşembe 20.45’ten itibaren CBC Sport’ta.

CBC Sport, Perşembe gününün kapanışını ise temsilcimiz Fenerbahçe ile yapıyor. Konferans Ligi’nde çeyrek final hedefleyen Fenerbahçe, ilk maçta Belçika’dan avantajlı bir skorla dönmek istiyor. Union SG ile Fenerbahçe arasındaki Konferans Ligi son 16 turu ilk maçı, Perşembe 23.00’ten itibaren CBC Sport’ta.