BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Galatasaray 3 Mart BEIN LİNK

03.03.2024 - 15:46

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Galatasaray 3 Mart BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, bugün saat 19.00’da Galatasaray’ı derbi kapsamında Tüpraş Stadyumu’nda ağırlıyor. Son derece zorlu geçmesi beklenen maç öncesinde öne çıkan aramalar şu şekilde sıralanıyor: Beşiktaş maçı izle, Galatasaray maçı izle, Beşiktaş Galatasaray canlı izle, Beşiktaş Galatasaray canlı maç izle, Beşiktaş Galatasaray maç izle, Beşiktaş Galatasaray bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı kalitesiyle derbiye dair güncel gelişmeleri inceleyebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş Galatasaray Maç Afişi

Beşiktaş-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki 

Beşiktaş-Galatasaray İzleme Linki Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki derbi maçını futbol severler beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilecek.

Beşiktaş-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Sonucu merakla beklenen derbide Halil Umut Meler düdük çalacak. Maç istatistiklerini takip etmek adına aşağıdaki bağlantıdan faydalanmanız mümkün.

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Derbiye Moralli Hazırlanıyor

 santos

Beşiktaş son haftalarda gösterdiği performansla derbiyi kazanabileceğini gösterdi. Maçta Galatasaray elbette favori olarak gösteriliyor ancak Beşiktaş’ın da yükselen formunu ve taraftar desteğini dikkate almak gerekir. Fernando Santos’un talebeleri hem ligde hem de kupada iyi bir form yakaladı. Geçen hafta İstanbulspor deplasmanında 2-0 kazanan Kara Kartal, ilk 4 iddiasını koruyor. Son oynanan maçta yeni transfer edilen Muçi, ilk golünü kaydetti. Bu maçtan önce Alex Oxlade Chamberlain başta olmak üzere ciddi eksikler söz konusu. Özellikle de Gedson Fernandes’in kart cezalısı olması, Beşiktaş orta sahası adına önemli bir handikap olacak gibi duruyor.  Öte yandan Amir Hadziahmetovic ve Tayfur Bingöl’ün de sakat olduğunu anımsatalım.

Galatasaray Liderliğini Korumak İstiyor

 galatasaray rams park

Henüz 10 gün öncesine dek 3 kulvarda ilerleyen Galatasaray, şu anda sadece tek bir yolda ilerliyor. Avrupa ve Türkiye Kupası macerası sona eren takım, son lig maçında sahasında Antalyaspor’u 2-1 ile geçti. Kaybetmesine rağmen kırmızı beyazlı takım 90 dakika boyunca son derece etkili bir futbol oynadı. Okan Buruk’un ekibi haftaya 2 puan önde girdi. Ligin ilk yarısında oynanan derbi maçında kazanan taraf Galatasaray 2-1 galip gelmişti. Geçen sezon Beşiktaş’ın sahasında oynanan maçı ise 3-1 ile siyah beyazlı takım kazanmıştı. İki takım arasında oynanan son 7 maçta ev sahibi takımlar galip geldi. Bu arada Aurier ve Ziyech’in bu maç öncesinde kadroda olması beklenmiyor.

Takımlar Türkiye Kupası’nda Ne Yaptı?

Takımlar hafta arasında Türkiye Kupası’nda çeyrek final maçlarına çıktılar. Her iki takım da derbi maçı öncesinde kupa maçlarını kendi sahalarında oynadılar. Beşiktaş çarşamba akşamı Konyaspor takımını 2-0 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Öte yandan Galatasaray ise Karagümrük takımına 2-0 kaybetti. Bu yenilgi ile beraber Galatasaray kupanın dışına itildi. Yakın zaman önce UEFA Avrupa Ligi’nden de elenen Galatasaray şimdi tüm konsantrasyonunu lige vermek zorunda.