BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Hatayspor–Fenerbahçe 2 Mart BEIN LİNK

02.03.2024 - 17:05

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Hatayspor–Fenerbahçe 2 Mart BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’in ikincisi Fenerbahçe, bu akşam saat 19.00’da güney ekibi Hatayspor ile deplasmanda karşılaşıyor. Zor geçmesi beklenen lig maçında Volkan Demirel ve İsmail Kartal karşı karşıya geliyor. Maçtan önce futbol severlerin yöneldiği aramalar şöyle: Hatayspor maçı izle, Hatayspor Fenerbahçe canlı izle, Hatayspor Fenerbahçe canlı maç izle, Hatayspor Fenerbahçe maç izle, Hatayspor Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı ayrıcalığıyla güncel gelişmeleri inceleyebilirsiniz.

HATAYSPOR-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

hatay fenerbahçe

Hatayspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki 

Hatayspor-Fenerbahçe Linki Fenerbahçe’nin Hatayspor deplasmanındaki maçını beIN Sports HD 1 üzerinden izleyebilirsiniz.

Hatayspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe bu akşamki maçı kazanırsa maç fazlası ile liderliğe oturacak. Maç istatistiklerini FB TV üzerinden takip edebilirsiniz.

HATAYSPOR-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

HATAYSPOR FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Oyun Olarak Düşüşte

 dzeko

Fenerbahçe hem oyun hem de skor açısından ciddi bir düşüş yaşıyor. Son haftalarda kazansalar bile oldukça zorlanıyorlar. Özellikle de Fred’in olmaması takımı epey olumsuz etkiledi. Orta sahadaki düşüş oyunun iki yönünü de etkiliyor. Krunic tercihi nedeniyle İsmail Kartal son haftalarda epey eleştiriliyor. Emre Mor ve Crespo’nun gönderilmesi, Kent’e şans verilmemesi taraftarı epey öfkelendirmiş durumda. Futbol açısından güven vermeyen sarı lacivertliler son olarak Kasımpaşa takımını son dakikada gelen tartışmalı penaltı golü ile geçti.

Fenerbahçe Kupa’dan Elendi

 ismail kartal

Fenerbahçe’deki düşüş, hafta içinde oynanan kupa maçıyla tavan yaptı. Ligde zirveyi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe, şimdi de Türkiye Kupası’ndan elendi. Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşan takım 3-0 gibi ağır bir yenilgi aldı. Takımın etkisiz kalması, İsmail Kartal eleştirilerini yoğunlaştırdı. Ayrıca başkent ekibinin başında yer alan Emre Belözoğlu ve Fenerbahçe taraftarı arasında maç içerisinde gerginlik oluştu. Bu arada Alexander Djiku kart cezalısı durumunda. İrfan Can Kahveci ve Joshua King ise sakat durumunda.

Hatayspor Zor Kazanıyor

 volkan demirel

Hatayspor, Süper Lig’de şu an için kümede kalma mücadelesini sürdürüyor. Geçen hafta sonunda Konyaspor ile deplasmanda karşılaşan güney ekibi, 2-0 yenilmekten kurtulamadı. Volkan Demirel’in takımı 90 dakika boyunca hücumda etkisiz kaldı. Hatayspor son 3 haftadır maç kazanamıyor. İlk yarıda İstanbul deplasmanında Fenerbahçe’ye 4-2 kaybetmişlerdi. Şu anda küme düşme hattının sadece 1 puan üzerinde yer alıyorlar. Geçen sezon deprem nedeniyle çok zor günlerde geçen Hatayspor, bu sezona çok iyi bir giriş yaptı ancak devamını getiremedi. Bu arada takımın önemli oyuncusu Kilama kart cezalısı. Rayane Aabid ve Dele Bashiru’nun da sakat olduğu bildirildi.