beIN Sports’un Teklifi 150 Milyon Euro'yu Aştı

01.03.2024 - 23:03

beIN Sports’un Teklifi 150 Milyon Euro'yu Aştı

Yayın ihalesinin iptal edilmesinin ardından TFF, ihaleye katılan şirketlere teklifi artırması için süre tanımıştı. Sports Digitale’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre beIN Sports’un teklifi 150 milyon Euro’yu aştı. 

Süper Lig ve TFF 1'inci Lig yayın ihalesi bir kez daha iptal edildi. 2 sezon önce olduğu gibi ihalenin iptal edilmesi sonrasında neler olacağı merak konusuydu. Sports Digitale’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre beIN Sports’un teklifi 150 milyon Euro’yu aştı. Süper Lig’in yeni yayıncısının beIN Sports olması bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yayın ihalesiyle ilgili Cumartesi 14.00’ten sonra bir açıklama yapacağı ve yeni yayıncıyı duyuracağı tahmin ediliyor.

TFF ve Kulüpler Birliği’nin Hedeflediği Rakam Aşıldı

Yağız Sabuncuoğlu yaptığı paylaşımda beIN Sports’un TFF ve Kulüpler Birliği’nin hedeflediği rakamı aştığını belirtti. Yenin yayıncının beIN Sports olmasını bekleyen Sabuncuoğlu, şu paylaşımı yaptı:

beIN Sports, ihale başında TFF ve Kulüpler Birliği’nin hedeflediği rakam olan 150 milyon euro barajını son teklifiyle aştı. Süper Lig’in yeni yayıncısı beIN Sports olmak üzere! İş resmi imzaya kaldı.


beIN Sports Saran Group’un Üzerinde Bir Rakam Önerdi

Yayın ihalesiyle ilgili yapılan haberlerden biri de Haber Global’den Sercan Hamzaoğlu’na aitti. İhaleyi beIN Group’un alacağını belirten Hamzaoğlu, Cumartesi günü 14.00’te ihalenin beIN Sports’a verilmesini beklediğini dile getirdi. Sercan Hamzaoğlu’nun konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

⚡️ HABER GLOBAL ÖZEL
🚨 YAYIN İHALESİNİ beIN Media Group alacak...
📌 beIN Media Group, son dakika hamlesiyle Saran Grup’un teklifinin üzerinde çok iyi bir rakamla teklifini TFF’ye iletti. Teklif yazılı olarak da kısa sürede TFF'ye verilecek. Cumartesi günü 14’te yayın ihalesinin beIN Media Group’a verilmesi bekleniyor.