2023/24 Basketbol Süper Ligi 21’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

01.03.2024 - 13:43

2023/24 Basketbol Süper Ligi 21’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 21’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. beIN Sports Haber ekranlarında iki karşılaşma şifresiz yayınlanacak. Ligde 21’inci haftanın geri kalan karşılaşmaları beIN Sports 5 ekranlarında olacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligde 21’inci hafta maçları oynanacak ve bu karşılaşmalardan iki tanesi beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz yayınlanacak.

beIN Sports Haber’in yayın akışını açıklamasıyla “Fenerbahçe Beko-Tofaş şifresiz mi? Manisa BB-Beşiktaş Emlakjet beIN Sports Haber’de mi? Türk Telekom-Galatasaray Ekmas şifresiz mi?” gibi sorular yanıt buldu.

Darüşşafaka Play-off Hattındaki Yerini Korumak İstiyor

Ligde inişli çıkışlı bir performans sergileyen Darüşşafaka, ligin 20’nci haftasında Pınar Karşıyaka’yı mağlup etti. Ligde son 5 maçının 3’ünü kazanan ve 10 galibiyeti bulunan Darüşşafaka, Bahçeşehir Koleji karşısında da galip gelerek üst sıralara tırmanmak istiyor.

Bahçeşehir Koleji ise bu sezon özellikle ligde beklentilerin altında kaldı. Zaman zaman iyi performans sergilese de istikrar yakalayamayan Bahçeşehir Koleji, ligde 7 galibiyete sahip. Darüşşafaka deplasmanında kayıp yaşamaları, play-off hattından tamamen uzaklaşmaları ve küme düşme hattına girmeleri anlamına gelecek.

Darüşşafaka ile Bahçeşehir Koleji arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 21’inci haftası mücadelesi, bugün 18.00’den itibaren beIN Sports Haber’de.


Küme Düşme Hattında Kritik Randevu beIN Sports Haber’de

Büyükçekmece oynadığı son 5 maçın yalnızca 1’ini kazanabildi. Bir türlü beklentileri karşılayamayan Büyükçekmece, ligin dibindeki 7 galibiyeti bulunan takımlardan biri. Direkt rakibi olan Çağdaş Bodrum’u yenerek kendilerini biraz daha güvenli bölgeye atmaya çalışacaklar.

Çağdaş Bodrum ise Ahmet Çakı yönetiminde iyi başlamış ardından yine seri mağlubiyetler almıştı. Ligin son iki haftasında ise yeniden ayağa kalkan Çağdaş Bodrum, 7 galibiyete ulaştı. Bu zorlu deplasmanda kazanmaları, alt sıralardan biraz daha yukarı adım atmalarını sağlayacak.

Küme düşme hattındaki kritik Büyükçekmece-Çağdaş Bodrum mücadelesi, Cumartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber’de.