BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Karagümrük 29 Şubat A Spor LİNK

29.02.2024 - 20:00

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Karagümrük 29 Şubat A Spor LİNK

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kapsamında Karagümrük ile Rams Park’ta karşılaşıyor. Bu akşam saat 20.45’te başlayacak olan müsabakayı Arda Kardeşler yönetecek. Maçtan önce öne çıkan aramalar şu şekilde: Galatasaray maçı izle, Karagümrük maçı izle, Galatasaray Karagümrük canlı izle, Galatasaray Karagümrük canlı maç izle, Galatasaray Karagümrük maç izle, Galatasaray Fatih Karagümrük kupa maçı izle, A Spor maçı online izle. Spor Ekranı ayrıcalığıyla tüm gelişmeleri ve canlı yayın detaylarını inceleyebilirsiniz. 

GALATASARAY-KARAGÜMRÜK MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray karagümrük

Galatasaray-Karagümrük Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Karagümrük İzleme Linki Galatasaray ve Süper Lig temsilcisi Karagümrük’ün karşı karşıya geleceği maçı A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Galatasaray-Karagümrük Maçı Canlı Takip

Galatasaray Karagümrük maçında kazanan taraf yarı finale adını yazdıracak. Maça dair canlı istatistik takibi yapmak için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

GALATASARAY-KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray Altın Değerinde Bir Galibiyet Aldı

 abdülkerim bardakçı idman

Galatasaray bu sezon hem lig şampiyonluğunu hem de kupa zaferini fazlasıyla istiyor. Geçen sezonki başarıya rağmen takım oldukça iştahlı görünüyor. UEFA Avrupa Ligi’nden elenen Galatasaray, kısa süre içinde bu şoku atlatmayı bildi. Kendisi için önemli maçları bir bir arkasında bırakan Cimbom, şampiyonluğa her hafta biraz daha yaklaşıyor. Geçen hafta sonu Rams Park’ta Antalyaspor’u ağırlayan Galatasaray, sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı. Okan Buruk’un ekibi, zaman zaman kabus yaşadıkları maçı kayıpsız atlatmayı bildi. İç sahada müthiş bir seriye sahip olan Galatasaray, taraftarıyla müthiş bir coşku yakalamış durumda.

Cimbom Önceki Turda Bandırmaspor’u Elemişti

 okan buruk

Yoluna iki kulvarda devam eden Galatasaray, bu akşam Süper Lig temsilcisi Fatih Karagümrük’ü eleyerek finale bir adım daha yaklaşmak istiyor. Cimbom, Karagümrük’ü devre dışı bırakırsa bir sonraki turda Trabzonspor takımıyla eşleşecek. O maçın diğer turların aksine rövanşlı olacağını anımsatalım. Kupanın bir diğer ayağında Trabzonspor, Başakşehir’i 1-0 yendi. Bu arada hatırlanacağı üzere Galatasaray, bir önceki turda TFF 1.Lig temsilcisi olan Bandırmaspor’u 4-2 ile geçmişti. Fenerbahçe’nin de elenmesi ile beraber Cimbom, kupanın en önemli favorisi olarak gösteriliyor.

Karagümrük için Kupa Öncelik Değil

 karagümrük maç sonucu

Kümede kalma mücadelesi veren diğer takımlar gibi Fatih Karagümrük için de Ziraat Türkiye Kupası bir öncelik değil. Takım elbette yarı finale çıkmak adına bu deplasmanda yoğun bir mücadele verecektir ancak takımın asıl hedefi Trendyol Süper Lig’de kalabilmek. Takım, son hafta ligde Alanyaspor’u iç sahada konuk etti. 1-1 tamamlanan maçla beraber Karagümrük, küme düşme hattının 1 puan üzerine çıktı. Deplasman ekibi önceki turda Samsunspor’u elemişti. Takımda Koray Günter’in sakat olduğunu belirtelim.