Onur Yıldız: Görüntü İllegal Şekilde Kaydedilmiş

08.02.2024 - 13:28

Onur Yıldız: Görüntü İllegal Şekilde Kaydedilmiş

Gaziantep FK ile Fenerbahçe arasındaki Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçını anlatan Onur Yıldız, ekranlara sigara içerken yakalandı. Sosyal medyada hızla yayılan bu görüntü hakkında açıklama yapan Yıldız, görüntünün illegal şekilde kaydedildiğini ve A Spor izleyen kişilerin bu görüntüyü görmediğini dile getirdi.

Başarılı spiker Onur Yıldız, Gaziantep FK ile Fenerbahçe arasındaki Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu mücadelesinin anlatım koltuğunda oturdu. Fenerbahçe’nin 2-0 kazandığı mücadelenin öncesinde ise Onur Yıldız’ın sigara içerken verdiği görüntü gündem oldu. Sosyal medyada yayılan görüntünün ardından Yıldız bir açıklama yaptı.

A Spor İzleyenler Bu Görüntüye Tanık Olmadı

Sosyal medyada yayılan videonun ardından açıklama yapan Onur Yıldız, A Spor izleyenlerin bu görüntüye tanık olmadığını dile getirdi. Onur Yıldız’ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekildeydi:

Zorunlu Açıklama:
Bu akşam sosyal medyada yer alan görüntü, canlı yayında gerçekleşmemiştir. 
Yurt dışı yayını için verilen uydu frekansından illegal bir şekilde kaydedilmiş, yayın dışı görüntüdür. A Spor izleyenler yayında asla böyle bir görüntüye tanık olmadılar.


Onur Yıldız Kimdir?

2011 yılında Beyaz TV ekranlarında sporseverlerin karşısına çıkan Onur Yıldız, 11 yıl boyunca bu ekranlarda görev aldı. Kanalda farklı görevlerde bulunan Onur Yıldız, 2020 yılının öncesinde daha çok Beyaz TV’nin YouTube kanalında spor içeriklerine imza atıyordu. Ertem Şener’in Beyaz TV’den istifa etmesinin ardından kanalın spor müdürü olan Onur Yıldız, iki sezon boyunca Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında sporseverlerin karşısına çıktı.

Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı, Sinan Engin ve Abdülkerim Durmaz ile Beyaz TV ekranlarında yer alan Onur Yıldız, 2022/23 sezonu öncesinde kanala veda etti. Veda paylaşımında yeni bir serüvenle futbolseverlerin karşısına çıkacağını belirten Onur Yıldız’ın yeni adresi de A Spor oldu. Yaklaşık 2 sezondur A Spor’da Ziraat Türkiye Kupası maç anlatımlarının yanı sıra stüdyo programlarında da görev yapan Onur Yıldız, Gaziantep FK-Fenerbahçe maçı sırasında sigara içme görüntüsüyle sosyal medyada gündem oldu.