KKTC’de Spor Yayıncılığında Miracle Spor TV Dönemi Başladı

07.02.2024 - 23:42

KKTC’de Spor Yayıncılığında Miracle Spor TV Dönemi Başladı

Geçtiğimiz günlerde Miracle Spor TV ile KKTC Futbol Federasyonu arasında yeni yayın anlaşması imzalandı. Bu anlaşmayla KKTC’de spor yayıncılığında Miracle Spor TV dönemi başladı. Türkiye’den önemli isimlerin de Miracle Spor TV’de görev alması bekleniyor.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Miracle Spor TV geçtiğimiz günlerde yeni bir yayın anlaşmasına imza attı. Bu anlaşmayla KKTC Süper Lig ve Kıbrıs Kupası maçlarının Miracle Spor TV’de yayınlanacağı duyuruldu.

Emre Tilev ve Uğur Yıldırım Miracle Spor TV’de

Miracle Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Törehan yayınların ilk haftasının ardından açıklamalarda bulundu. İlk haftada Emre Tilev gibi önemli bir spikerin anlatım koltuğunda yer aldığını belirten Törehan, futbolseverlerin Maraton programından hatırladığı usta maç yönetmeni Uğur Yıldırım’ın da Miracle Spor TV’de görev yaptığını dile getirdi.

KKTC AKSA Süper Ligimizin ikinci yarısı tüm sporseverlere hayırlı olsun.
AKSA Süper Lig’in ikinci yarısıyla birlikte Miracle Spor Tv, futbolseverlerin huzuruna ünlü spiker Emre Tilev’in anlatımıyla ve usta televizyoncu Uğur Yıldırım’ın yönetiminde çıktı.
Yayın kalitesine ilişkin izleyicilerimizden almış olduğumuz beğeni ve ilgi bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu, doğru işler yaptığımızın somut bir göstergesidir. Futbolseverlerin Miracle Spor Tv’nin dünya standartlarındaki yayıncılık anlayışına ilişkin takdir ve ilgisini boşa çıkarmayacağız.
İlk haftadan fark yarattık, bunu sürdüreceğiz Fark yaratmaya devam edeceğiz. Yaptığımız yatırımlarda hedefin ülke sporuna ve gençliğine hizmet olduğunun altını bir kez daha çizmek isteriz.
KKTC futbolunun çağ atlaması ve sporcularımızın dünya pazarına çıkabilmesi adına başlattığımız yayınlarımızı aynı kalite ve üst standartlarda geliştirerek sürdüreceğiz.
Çıktığımız yolda ülke futbolu ve televizyon yayıncılığının gelişmesi yönünde attığımız adımlarda gereken yardım ve işbirliğini sergileyen Futbol Federasyonu’na ve Spor Dairesi’ne teşekkürü bir borç biliriz. Birlikte çok büyük işler başaracağız.
Bir kez daha halkımızın göstermiş olduğu ilgi ve beğeniden dolayı duyduğumuz memnuniyeti dile getirirken bu ilgi ve desteğe layık olmak için durmadan çalışacağımızı ifade etmek isteriz.



Sosyal Medyadan Canlı Yayınlar Yapılıyor

KKTC Süper Ligi bundan böyle Miracle Spor TV ekranlarında futbolseverlerle buluşuyor. Futbolseverler mücadeleleri Miracle Spor TV’nin sosyal medya kanallarından takip edebiliyor. Twitter üzerinden canlı yayınlara imza atan kanalın maç önü ve maç sonu programlarına da yer verdiği görülüyor.